“IMAM 29 GODINA, A MOJA ĆERKA 22 I SVI MISLE DA SMO SESTRE” Ljudi sa društvenih mreža ostali u ŠOKU kada su videli koliko liče

Postoje slučajevi u kojima su mlade majke i njihove kćeri tako nevjerojatno slične da izgledaju kao braća i sestre. Ipak, dvojac majka i kći iz Sjedinjenih Država zaprepastile su korisnike društvenih mreža otkrivši svoje prave godine.

 

Otkriće da je Savana Čapin samo 7 godina starija od svoje kćeri zaprepastilo je sve. Unatoč tome što je Ticina maćeha, zapanjujuća sličnost između njih dvije čini ih da više nalikuju sestrama nego bilo čemu drugom. Zaista je izvanredan.

 

Savana se našla u romantičnoj vezi sa svojim šefom Krisom, koji ima 44 godine i slučajno je Ticin otac. Kris, vlasnik frizerskog salona, ​​zaposlio je Savanu kao frizerku, što je na kraju dovelo do njihovog braka.

 

Ni jedno od njih dvoje nije imalo namjeru pronaći ljubav kad su se putevi prvi put sreli. Kris se nedavno razveo, a pomisao da mu nova suradnica postane supruga nije mu ni pala na pamet.

 

Slično tome, Savana je upravo okončala dugogodišnju vezu i nije imala želju ući u drugo partnerstvo. Međutim, sudbina je imala druge planove za njih, jer se njihov susret pokazao presudnim. Par se duboko zaljubio i na kraju se vjenčao, učvrstivši svoju vezu.

 

 

Savana je priznala da može suosjećati s Ticijevim početnim skepticizmom i neodobravanjem kada je njezin otac uveo mladu ženu istih godina u njihov dom. Savana je priznala da bi vjerojatno doživjela slične emocije u toj situaciji.

 

Nakon početnog razdoblja poznanstva, njihovo je prijateljstvo brzo procvjetalo, a sada su postali nerazdvojni, često surađujući na fotografijama za svoje platforme na društvenim mrežama.

 

Među brojnim opaskama na njihovim viralnim videima mogu se pronaći komentari poput: “Jeste li potpuno sigurni da vam je ona maćeha? Vas dvije jako ličite; kao da ste sestre blizanke!(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU     I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin