Connect with us

Zanimljivost

IMAM 19, A MOJ MUŽ 62: Njeni roditelji su zvali POLICIJU kad su ih prvi put videli, a ona tvrdi da je on njena SRODNA DUŠA!

Published

on

Tinejdžerka iz Amerike udala se za 42 godine starije vojno lice, a nedavno je za strane medije otkrila da su njeni roditelji ipak prihvatili njihovu ljubav, iako su pozvali policiju kada su ga prvi put videli.

Pripadnica vojne policije Odri Šajan-Smajli Mun (19) upoznala je supruga Kevina (62) na popularnom sajtu za upoznavanje. Uprkos ogromnoj razlici u godinama, nju je u početku privukla činjenica da je on veteran koji je radio za vojnu policiju.

Nekoliko meseci nakon što su otpočeli dopisivanje, stupili su u vezu i to do ušiju zaljubljeni!

“Bila sam uzbuđena i nervozna kada sam ga upoznala. On i dalje priča o danu kada me je prvi put video – gledao me je sa toliko strasti. Kevin je napravio prvi korak, uzeo je moje lice u ruke i prvi put smo se poljubili ona kada smo se i prvi put sreli licem u lice. Oboje se možemo složiti da je to zaista bila ljubav na prvi pogled”, priča ova 19-godišnjakinja, prenosi “The Sun”.

Ni Odri ni Kevin, inače iz Kalifornije, nisu ranije bili sa toliko starijim, odnosno mlađim partnerom, ali oboje veruju da to nije važno jer imaju duboku povezanost i mnogo toga zajedničkog.

“Naš prvi razgovor bio je o vojsci, ali smo razgovarali o svemu. Bili smo vrlo otvoreni jedno prema drugom. Takođe, Kevin je veoma zgodan. Ono što našu vezu čini sjajnom i savršenom je to što osećamo sve veću ljubav jedno za drugo”, dodaje Odri.

Kevin je stariji od oba roditelja svoje supruge. Naime, Odrina majka ima 38, a otac 43 godine, te nije ni čudo što je neko vreme svoju romansu od njih. No, već u avgustu prošle godine rešila je da im otkrije istinu.

“Nisam mogla da se nosim sa stresom i krijem sve to od svoje porodice, pa smo se dogovorili da će doći da ih upozna. Oni su najpre bili neprijateljski nastrojeni. Kada smo prvi put došli, ispred kuće nas je sačekala policija. U početku je bilo zastrašujuće, ali je Kevin bio spreman da se bori za nas, za ono u šta je verovao. Sada kada su ga dobro upoznali, oni ga zaista vole. Ali kada je tek počelo… Tri dana su vikali na njega svaki put kada bi došao kod mene i radili su sve što su mogli da mu pokažu kako je užasan što me voli. Ali dokazao im je koliko me iskreno i duboko voli”, kaže ona.

“Još nismo čuli negativne komentare od stranaca, ali nas često zagledaju. To nam ne smeta, fokusirani smo na sebe”, dodala je.

Par se venčao u avgustu ove godine u maloj kapeli u Nevadi.

“Stalno razgovaramo o našoj kući iz snova i o tome da dobijemo bebu. On želi da bude tata koji će biti kod kuće i paziti našu bebu, dok ja radim. Želi da kuva i čisti dok se ja ne vratim kući, a onda možemo da provodimo vreme kao porodica. Želimo da putujemo kombijem. Da imamo psa. Samo želimo da budemo zajedno i da se više nikada ne razdvojimo. Željni smo da dobijemu svoju bebu. Naši životi otežavaju takve snove, ali znamo da ćemo vremenom živeti svoj san”, zaključila je ova devojka.

Iako je par u braku i dalje žive odvojeno jer Odri radi u inostranstvu na Bliskom istoku, dok je Kevin u Kaliforniji. Planiraju da otpočnu zajednički život sledeće godine kada se Kevin povuče iz službe.

“I dalje ga gledam očima ispunjenim čistom ljubavlju i radošću, a i on mene gleda na isti način. Ponekad smo toliko srećni da počnemo da plačemo. Volim koliko je strastven i strpljiv. Ljudi mojih godina su neozbiljni i sebični, a Kevin je sušta suprotnost. On me razume i sve što želi jeste da uradi nešto umesto mene”, ističe Odri, koja sebe opisuje kao staru dušu.

“Nisam mislila da ću upoznati muškarca svojih snova koji je ujedno i moj najbolji prijatelj i ljubav. On je moja srodna duša i za to se vredi boriti. Naša ljubav je beskrajna i neopisiva. Želimo da pokažemo svetu da nismo onaj stereotipni odnos sponzoruše i sponzora. Mi se zaista volimo zbog onoga što smo”, zaključila je.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Zanimljivost

Danijel PRETUKAO devojku, pa je naterao da laže o povredama: Njena porodica odlučila se na HRABAR POTEZ

Published

on

Danijel PRETUKAO devojku, pa je naterao da laže o povredama: Njena porodica odlučila se na HRABAR POTEZ

Danijel Barton oduđen je na sedam godina zatvora zbog nanošenja teških povreda svojoj partnerki Helen koju je brutalno pretukao jedne večeri u baru.

 

Helen Prokter i njena porodica odlučili su da objave njene fotografije nakon što ju je bivši partner pretukao, kako bi podigli svest Britanaca o značaju usvajanja Klerinog zakona koji omogućava policiji da otkrije identitet osoba koji su osuđeni za porodično nasilje.

 

– Kada je mama upoznala Danijela preko zajedničkih prijatelja imala je 40 godina. Mislila je da je upoznala čoveka svog života – rekla je njena ćerka Ebi, koja je govorila u ime svoje majke.

 

Ona je dodala da je njena majka bila oduševljena što je pronašla ljubaznog, kulturnog i ozbiljnog čoveka koji će brinuti o njoj.

 

Par je bio u vezi više od dve godine, a sve se promenilo jedne večeri dok su se vraćali iz bara. Tokom povratka kući Danijel je počeo da vuče Helen. Kada su stigli kući gurnuo ju je ka zidu, a onda ju je više puta pesnicom udario po licu.

 

Poslednje čega se Helen seća, pre nego što se onesvestila je vrisak Danijelove majke koja je živela na drugom spratu kuće koja je sišla kada je čula buku.

 

– Njihova veza izgledala je srećno. Delovao je kao dobar čovek, mislila sam da će se dobro brinuti o mami. Tek smo na sudu saznali da je on već osuđivan zbog nasilja u porodici, da smo to znali ranije mogli smo sve ovo da sprečimo – rekla je Ebi, a prenosi Mirror.

 

Ebi kaže da kada je došla u bolnicu nije mogla da prepozna svoju majku.

 

– Ušla sam u sobu i rekla ovo nije moja majka. Prepoznala sam je po prstima na rukama jer u našoj porodici svi imamo izuzetno duge prste. Policija je rekla da je ovo najteži slučaj u poslednjih 15 godina – kaže ćerka.

 

Ono što je sudiju posebno začudilo je hladnokrvnost u Danijelovom ponašanju nakon što je pretukao suprugu. On je naime seo da gleda televiziju, a pre toga je sakrio njen telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć.

 

Sledećeg dana ju je odvezao u bolnicu, ali je primorao Helen da laže o tome kako je zadobila te povrede.

 

– Naterao je mamu da kaže kako je bila pijana, ali su je medicinske sestre stalno pitale da li joj je on to uradio i ona je na kraju priznala da jeste. Mislila sam da ću je izgubiti – rekla je Ebi.

 

Njoj je psihijatar koji je razgovarao sa njenom majkom rekao da ona nikada više neće biti ista.

 

– Još uvek čeka na operaciju vilice, nedostaje joj nekoliko zuba, pa joj je potrebna i proteza. Vid joj se još uvek nije potpuno povratio, ona sada zaista izgleda drugačije – ispričala je njena ćerka.

 

Cela porodica je zato pozvala sve da se ujedine kako bi Klerin zakon bio usvojen.

 

– Posle svega što se izdešavalo mama mi je rekla da je nekoliko nedelja pre incidenta počela da ga se boji. Da nam je rekla kako se oseća možda smo mogli da joj pomognemo. Nećemo dozvoliti da je Danijel još jednom izvuče, on je čudovište – rekla je Ebi.

 

Danijel je osuđen na sedam godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Zanimljivost

“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo čime mu tašta hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa

Published

on

“Besan sam i ne VERUJEM im”: Kada je čuo što mu je ta hrana hrani ćerku (6), ZABRANIO joj je da je viđa

“Tašta se žalila na hranu koju šaljem”

 

 

Ovaj otac rešio je da zabrani tašti da vidi svoju unučad, a razlog je izazvao pravu buru na društvenim mrežama.

 

– Ja sam udovac i živim sa šestogodišnjom ćerkom koja je vrlo izbirljiva u pogledu jela. Oduvek je bio takva, situacija se pogoršala otkako joj je umrla majka. Obožavala je majčinsku kuhinju i sada odbija da jede bilo šta drugo.

 

Zato sam rešio da naučim da rekreiram neku od jela koja joj je majka spremala.

 

Nedavno sam počeo da radim i moja tašta čuva ćerku tri dana nedeljno. Uz to uskače i moja sestra, tako da se snalazimo. Uvek pripremio hranu za ćerku pre nego što je odveden kod svekrve kako ona ne bi morala da salamuri.

 

Međutim, moja tašta se žalila na hranu koju šaljem i reklamiram da moram da koristim na ćerku da proširim jelovnik. Objasnio sam joj da je to u ovoj situaciji nemoguće i da svake sedmice uvede neko novo jelo.

 

Prošle nedelje sam otkrio da moja ćerka kod bake i deke jede samo grickalice. To mi je sama reklama i ostao sam u šoku. Pitao sam da se nešto dešava sa jelima koje ja pošaljem, i kaže da baka to baci čim ja odem. Onda skuva nešto drugo, ćerka to odbije da jede i završi se tako što ona jede samo grickalice.

 

Bio sam besan i odmah sam razgovarao sa taštom. Ona kaže da želi da nauči unuku da jede i njenu hranu. Rekla mi je i pomislio sam da sam kriv za celu ovu situaciju i da sam razmazio ćerku.

 

Na moje pitanje zašto baca hranu koju sam spremio nema odgovor – ja kupujem namirnice, učim recepte i kuvam da bi to završilo u kanti! Ona kaže da sam ja loš otac i da ću pokvariti dete. Rešio sam da više ne dopuštam da je ona čuva i zamolio sam sestru da ona to preuzme.

 

Tast kaže da sam okrutan i da preterujem. Probao je i da mi obeća da će naterati ženu da joj da moja jela ako nastavim da dovodim ćerku kod njih, ali ja sam trenutno previše besan da bih pristao na to, a i ne verujem im”.

 

Komentari na reditu su podeljeni – dok su neki na strani oca, drugi kažu da je tašta u pravu.

 

– Tom tvojom metodom postići ćeš samo da devojčica celog života ostane na svega par jela. To su meni moji roditelji dopustili i ja ni danas ne jedem ništa novo osim već poznatih obroka iz detinjstva.

 

– Ja ni danas ne jedem morske plodove jer je otac pokušao da mi ih silom gura u usta da me natera da ih jede – piše čovjek, koji smatra da je postavio teme dobrom ocu. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Zanimljivost

“Ja nemam muža, imam truta koji odradi tih 5 sati na poslu, jutro prespava i noć probdije.”

Published

on

“Ja nemam muža, imam truta koji odradi tih 5 sati na poslu, jutro prespava i noć probdije.”

 

 

Ja nemam muža, imam truta koji odradi tih 5 sati na poslu, jutro prespava i noć probdije.

 

Sve sam probala i sa godinama je sve gore. Čeka jedan dan kad ja spavam malo duže pa odmah skače sav sretan “uhvatio me” (kad radim noćne smjene). Imamo malo dijete i mrzi ga i da bude sa djetetom. “Sa njim sam šta hoćeš?” iskolačenih očiju govori dok drži mobilni.

 

Zatim me poprijeko gleda ako dijete meni trči a ne njemu. Da nije bake ne znam kako bih uspjela. Kućne obaveze hoće da uradi ali to je tek natežanje te sutra će, te za vikend..

 

Na kraju ja odradim jer ne mogu sa djetetom da živim u prljavštini i odem u nabavku.

 

Pozvao ga drug na kafu, on je odmah skočio i rekao…

 

“Odoh ja!”. Kad vidi da je frka pokušava da se umili, voli on mene, hvali me. Fizički mi je muka. Prespavao bi život kad bi mogao i izbegao sve obaveze na svetu. Neću mu reći za povećanje plate, ionako pokrivam veći deo troškova, i polako štekam da odem sa detetom.

 

Ne želim da ostatak života provedem ovako. Dosta je bilo.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

ZAPRATI NAS NA FACEBOOK

January 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!