IMALI SMO ODNOSE U IZNAJMLJENOM APARTMANU, BILO JE SVEGA: Baka Iris (82) otvorila dušu o LJUBAVNIKU, HIT!

Penzionerka Iris Jones i egipatski inženjer Mohamed Ibriham upoznali su se u Facebook grupi za ateiste

Britanska penzionerka Iris Jones (82) u emisiji “This Morning” progovorila je o udaji za egipatskog ljubavnika koji je 46 godina mlađi od nje, prenosi The Sun.

Naime, 82-godišnjakinja se udala za 36-godišnjeg inženjera Mohameda Ibrihama pre godinu dana, a voditeljima je otkrila neke sočne detalje iz njihova se*sualnog života.

Međutim, Mohamed još uvek nije dobio supružničku vizu, zbog čega je bračni par udaljen hiljadama kilometara.

Par čeka odluku Ministarstva

“Bol je neizdrživa. Samo razgovaramo o tome što ćemo raditi kada se napokon vidimo. Moj advokat kaže da moram biti pozitivna. Nadam se dobrim vestima. Mohamed mi strašno nedostaje, samo želim da je sa mnom u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ako ne dobije vizu, to će mi biti poput kraja sveta”, rekla je Iris u emisiji čije se emitovanje poklopilo s njihovom prvom godišnjicom braka.

“Moja Iris mi toliko nedostaje”, dodao je Mohamed.

Odluka o preseljenju Egipćanina u Ujedinjeno Kraljevstvo trebala bi biti donesena početkom avgusta. Ministarstvo unutrašnjih poslova naredilo im je da daju dokaz o vezi i smeštaju, kao i da Mohamed prođe test engleskog jezika.

Pikantni detalji iz se*sualnog života

Iris je ostavila gledatelje bez teksta u julu kada je priznala da je potrošila celu tubu lubrikanta tokom prvog se*sa s mlađahnim ljubavnikom.

“Tablete koje pijem mi strašno isušuju kožu pa se možemo se*sati samo dok ja ležim, a on je na meni. U protivnom je jako bolno ili dobijem modrice. Volim šokirati ljude. Zašto ne? Nasmejavam ih. Zapravo sam čedna. Začinim tuđe dosadne živote kada kažem što sve radim u spavaćoj sobi. Mohamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. Jako je se*si. On je divan muškarac”, izjavila je tada.

Otkrila je da je tadašnjeg dečka upoznala preko Facebooka a mnogi gledaoci strahovali su da će je mladi ljubavnik iskoristiti.

“Na televiziji sam vidjela da mlađi muškarci iskorištavaju žene za novac, ali nikad u životu nisam bila ovako zaljubljena. Znam da ljudi misle da sam naivna stara baba koju on iskorištava, ali ja nemam novca. Nisam žena koju može prevariti. Nikad me nije tražio novac, sve troškove delimo popola. Ne bojim se da će dobiti vizu i onda me ostaviti”, dodala je Iris.

Kako su se upoznali

Mohamed je bio u dogovorenom braku 10 godina, a Britanka se razvela još 1993. Sin Stephen kupio joj je laptop. i napravio joj profil na Facebooku. Iris se ubrzo učlanila u grupu za ateiste, gde je upoznala svog budućeg dečka.

Već nakon tri nedelje dopisivanja rekao joj je da je voli, a pet meseci kasnije upoznali su se u Kairu. Iris je priznala da je tada već spakovala venčanicu jer je pretpostavljala da će se venčati, no plan im je propao jer sa sobom nije ponela dokumente o razvodu.

Mohamed im je iznajmio apartman u centru grada, a nekoliko sati kasnije vodili su ljubav.

“Bila sam sramežljiva oko svog tela. On je tako mlad i mišićav, a ja sam stara baba. Ali on misli da sam prekrasna. Uvek se osjećam ružno, ali on kaže da sam lepa. Nismo se samo se*sali, ležali smo u naručju”, prisetila se penzionerka.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin