IMALI ĐIĐI MIĐI na JAVNOM MJESTU, USRED BEOGRADA: Popili prijavu za UZNEMIRAVANJE spokojstva građana!

Nesvakidašnja scena dogodila se pre nekoliko dana na Novom Beogradu, kada je policija zatekla par kako vodi ljubav na javnom mestu.

Nesvakidašnji je opis situacije koji je nadahnuti policijski službenik detaljno opisao u zapisniku, piše Nportal.

Kako kaže čuvar javnog reda i mira, na auto-putu za Zagreb, u neposrednoj blizini ulazne kapije na Kvantaškoj pijaci, dvojac je “upražnjavao klasičan s**s” i zato je “zaradio” zahtev za pokretanje krivičnog postupka zbog “nepristojnog ponašanja” kojim su “uznemiravali spokojstvo građana” i prekršili Zakon o javnom redu i miru.

U živopisnom zapisniku do kojeg je došao “Nportal.rs” stoji:

“Zato što su 27.10.2020. godine u 21:17 u Novom Beogradu u ulici Autoput za Zagreb, na ulici – kolovozu u neposrednoj blizini ulazne kapije Kvantaške pijace, u vozilu marke ‘Seat Ibica’, zatečeni od strane policijskih službenika kako upražnjavaju klasičan s*ks, na taj način što je naslon prednjeg suvozačevog sedišta bio spušten na zadnje sedište, a na njemu ležala *** sa leđima okrenutim naslonu, raširenih nogu, bez donjeg rublja, a između njenih nogu se nalazio *** okrenut prema njoj. Svojim nepristojnim ponašanjem prijavljeni su uznemirili spokojstvo građana, čime su počinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

Predlog: Predlažemo sudiji za prekršaje da za svedoke sasluša policijske službenike.”

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin