“IMALA SAM TRI KARCINOMA” Naša folk pevačica progovorila o teškoj životnoj situaciji: Rekli su mi da ću živeti još mesec dana…

0

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije “Magazin In” ugostila je trenera za lični rast i razvoj Sinišu Ubovića, pevačice Nadu Obrić, Snežanu Babić Sneki, Sandru Afriku i pevača Emira Đulovića.

 

 

Ovim povodom, Sanja Marinković porazgovarala je sa gostima o sumnjama i nesigurnostima koje su imali kroz život.

 

 

– Kojim sumnjama mi treba da prestanemo da mučimo sebe, koje su najveće sumnje.

 

 

Nada Obrić

 

 

– Da prestanemo sebe da maltretiramo strahovima šta će da bude…Mi sebe terorišemo mislima o nečemu što bi eventualno moglo da se desi, a najveći broj strahova se ne ostvari – rekao je Sinišu.

 

 

– Evo primer jedan…Pred ove operacije silne, šalju me kod neuropsihijatra. Imala sam tri karcinoma, na tri različita mesta, nijedan nije imao veze s drugim, proračun je poslednji put bio da mi je ostalo mesec do mesec i po života…Ja odem, ono seansa traje pola sata, 40 minuta, ja sedim sat vremena, ona jednako priča sa mnom.

 

 

Dođosmo mi do sat i 45 minuta, ona priča, ja kažem: “Stani, izvini, koliko ovo traje? Šta se ovo dešava?”, kaže ona: “Jao Nado, vi ste tako divni, ja bih s vama da se družim”. Ja po njenom stolu viknem: “Piši da si rekla da sam normalna, da pokažem svima koji kažu da nisam” – rekla je Nada.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *