“Imala sam samo 19 godina kada me OVAJ slavni muzičar sil*vao – Hranio me apstinom!”

0

Izuzetno slavna glumica Evan Rachel Wood nedavno je podijelila svoju potresnu priču o tome kako je bila iskorištena u glazbenom spotu od strane Marilyna Mansona, a kasnije je hrabro progovorila o neopisivim patnjama koje je pretrpjela.

 

 

 

Evan Rachel Wood zaljubila se u glumu u svojoj ranoj mladosti, zakoračivši u Hollywood i dobila svoju prvu ulogu već u dobi od samo tri mjeseca.

 

Uprkos impresivnom nizu uspješnih projekata i sjajnih uloga, zbog čega je postala jedna od najcjenjenijih umjetnica, njezina borba za ženska prava danas ima izuzetno važno značenje. To je osobito istinito s obzirom na to da je i sama pretrpjela nasilje u obitelji.

 

 

“Jednog jutra sam se osjećala kao da me pregazio kamion. Tada sam odlučila uzeti slušalicu i nazvati. To je bio trenutak u kojem sam morala donijeti kritičnu odluku: ili nastaviti preživljavati ili početi zaista živjeti punim plućima”, napisao je Evan Rachel Wood. Pozvala je svoju majku i reklamu da joj je hitno potrebna pomoć jer je upravo pokušala izvršiti samoubojstvo.

 

 

“Kad sam rekla da trebam ići u bolnicu, nisam mislila na tjelesne ozljede, govorila sam o svom mentalnom zdravlju”, dodala je. Taj vapaj za pomoć bio joj je olakšanje.Međutim, Evan Rachel Wood šokirala je javnost kada je progovorila o užasu koji je doživio u odnosu sa bivšim partnerom, Marilynom Mansonom.

 

 

 

Njeno svjedočenje pridružuje se dugom nizu žena koje su optužile Mansonu za zlostavljanje. “Danas sam ovdje da govorim o Brianu Warneru, poznatom svijetu kao Marilyn Manson”, izjavila je Evan Rachel Wood u službenom traileru za novi HBO-ov dokumentarni film koji će zapanjivati ​​javnost.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU            I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *