Imala odnose na PLAŽI, a za 9 meseci su iz nje izvadili nešto BIZARNO: Ovaj slučaj se i dalje prepričava

Kad se žena priprema za odlazak na porođaj, postoji nekoliko stvari koje treba da obavi. Torba za bolnicu već je spremna neko vreme, a ako žena ima vremena i nije u prevelikim bolovima, verovatno će se istuširati. Proveriće spisak za porodilište, da bi po dolasku, sledio proces poroda i upoznavanja bebe.

Međutim, nekad ne krene sve po planu, a nekad se i sami lekari i babice šokiraju kada vide sa čim imaju posla. Naime, neki su zdravstveni radnici posvedočili su da su pronalazili čudne predmete unutar porodilja koje su spremali za proceduru.

Piroska Kavel, babica u penziji koja je radila u bolnicama širom Ujedinjenog Kraljevstva, u privatnom i javnom sektoru, ispričala je da je izvukla desetine predmeta iz vagine budućih mama pre porođaja.

Iako je rekla da ljudi misle da je njen posao “sedenje i maženje beba”, to ne može biti dalje od stvarnosti. Nakon neverovatne karijere na kraju je napustila posao kako bi osnovala svoju kliniku za brigu o porodiljama u Velikoj Britaniji.

Najčudniji predmeti
Kavelova je za britanski San otkrila jedan od svojih najčudnijih pronalazaka – donji dio bikinija.

– Bio je unutra već neko vreme, najmanji donji dio bikinija. Rekla sam majci “Moram ovo da uklonim”, a ona je rekla “Oh, nisam ih videla oko devet meseci” – ispričala je ona

Prema rečima majke, dete je začeto na plaži nakon nekoliko čaša vina, a o ostatku priče nije bila spremna detaljno da govori.

Kavelova je rekla da se predmeti mogu zaglaviti ili omotati unutar grlića maternice, što dovodi do prilično neočekivanih iznenađenja nakon pregleda

– Plastični vrh metle bio je takođe jedno od iznenađenja. Takođe sam otkrila izgubljene tampone, lažne nokte, otpale pirsinge i poklopce za olovke – kazala je medicinska radnica u penziji.

Ona dodaje da je pacijentkinjama posebno neugodno kada im te stvari ubace u plastičnu kesu, kao na aerodromu, pa im vrate kako bi odlučili šta će sa njima da rade.

S obzirom na to da se radi o stranom predmetu, sve što se zaglavi izaziva zabrinutost jer bi moglo da dovede do infekcije.

– Preporučujemo da se prijavi svaki neobičan iscedak, miris ili nelagoda. Nemojte da vas je sramota, dođite na pregled, sve smo videli – rekla je za kraj Kavelova.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin