Connect with us

Sudbine

Imala je 15 godina kada je dala sina na usvajanje: 35 godina kasnije on se pojavio iza nje- Niko ne može da vjeruje DA JOJ JE OVO NAPRAVIO (VIDEO)

Published

on

U svijetu postoji veliki broj djece koje majke napuštaju odmah po rođenju iz raznih razloga. U većini slučajeva se radi o vrlo mladim djevojkama koje su još uvijek srednjoškolke i koje su ostale u drugom stanju i nisu se u stanju brinuti za svoju djecu jer su i same još nedovoljno odrasle.

Danas imamo upravo jedniu takvu priču o Amerikanki koja je ostala trudna kada nije bila napunila ni 15 godina i koja je odrasla u katoličkoj porodici i bila je tako odgojena da prekid trudnoće nije dolazio u obzir. Kako je i sama još uvijek bila dijete i nije imala nikakva primanja njena porodica je odlučila da bebu daju na usvajanje. Na svu sreću dječak koji je dobio ime Stephen Strawn je usvojen od strane dobrih ljudi koji su mu objasnili da nije njihovo biološko dijete i iako su mu pružali sve što mu je bilo potrebno, njega je često mučila pomisao na njegovu majku.

On je postao vojno lice a nakon toga je odlučio da potraži svoju biološku majku ali je tu bilo dosta problema. Naime sva dokumentacija o njegovom usvajanju je uništena u poplavi ali je on bio uporan i uspio je da nađe svoj prvi rodni list na kojem je pisalo ime njegove majke.

Tako je saznao da se ona zove Stejsi Faix a kada je pogledao u imenik vidio je da postoji preko 30 žena koje se tako zovu. To ga nije pokolebalo i nakon dosta obavljenih poziva uspio je da pronađe svoju majku. Nije joj se odmah javio nego se prijavio na maraton na kojem je i ona bila učesnica i čim su se vidjeli prepoznali su se jer nevjerovatno liče.

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Sudbine

ISPOVIJEST BRANKE: Doživjela sam dva razočarenja u par minuta, TAD SAM SHVATILA DA SAM BILA ISKORIŠĆENA SVO VRIJEME

Published

on

Doživjela sam dva razočarenja u par minuta… Već dvije godine se zabavljam sa 10 godina starijim muškarcem. Juče sam ga toliko željela da sam mu otišla nenajavljena na posao. Kada sam došla nije bilo sekretarice, te sam krenula da uđem u njegovou kancelariju bez najave.

Kada sam prišla vratima čula sam neke zvuk iz njegove kancelarije, mislila sam neki sastanak, povukla ruku sa šteke, a onda sam shvatila da je moj momak sa nekom ženom, vjerovatno sekretaricom. Tada sam zgrabila za šteku želeći da uđem i sa njim ma koliko ga voljela završim, a onda sam čula kako ženski glas reče MUŽIĆU MOJ…

Dva šoka, za dva minuta…noge su mi se odsjekle… shvatila Sam da sam prosto iskorištavana dvije godine i da je sve laž. Nisam željela da mu učinim to zadovoljstvo i da na takav način završi sa mnom. Pravim se da je sve po starom, da ne znam dA je oženjen i… ako moj plan uspije neće još dugo da bude oženjen, ni za suprugu, a ni za mene. Razoriti ću mu brak i tada završiti sa njim!

 

GLEDAJTE SERIJU STELA – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO

 

Continue Reading

Sudbine

Ovako izgleda soba naših gastarbajtera u Nemačkoj: Dobro obratite pažnju na detalje!

Published

on

Mene je, dakle, ta soba, koja je bila jedna 3 puta 4 metra veličine, terala da skupljam ideje koje izlaze iz glave. Ja nemam samo 2 oka, nego 6 očiju, mogu da vidim i shvatim stvari koje drugi ne primećuju. Dovoljno je da šetam gradom i snimim ono što će se posle nacrtati

Na izložbi u Muzeju istorije Jugoslavije postavljena je verna rekonstrukcija gastarbajterske sobice u kojoj je Drago Trumbetaš boravio dok je bio na prinudnom radu u Nemačkoj. Ovako je sobica izgledala u vreme SFRJ,“…

Iako su marljivo i teško zarađenim novcem, koji su slali svojim porodicama, milioni gastarbajtera godinama pomagali bivše države, na te se ljude često gledalo podrugljivo.

Službena ih je politika nekadašnje Jugoslavije ignorisala ili proganjala. Takvu je sudbinu doživeo i jedan od najzanimljivijih hrvatskih umetnika.

Drago Trumbetaš se u ovoj sobi nakon radnog dana prepuštao likovnim istraživanjima.

Taj prostor bio je Trumbetašu važan jer ističe da mala soba podstiče genijalne ideje, a u velikoj se sobi one izvode.
Mene je, dakle, ta soba, koja je bila jedna 3 puta 4 metra veličine, terala da skupljam ideje koje izlaze iz glave.

Ja nemam samo 2 oka, nego 6 očiju, mogu da vidim i shvatim stvari koje drugi ne primećuju. Dovoljno je da šetam gradom i snimim ono što će se posle nacrtati – priča Trumbetaš.

Vešto Trumbetaševo oko zabeležilo je tako i poznati crtež turskog dečaka koji se igra u parku dok su druga deca u školi.

– Gde god sam bio, stalno sam razmišljao o tome da skupim što više materijala, skica, svaki dan sam vodio dnevnik, pratio sve nemačke novine i časopise – dodao je Drago.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Sudbine

Suprug je ostavio zbog mlađe žene – Godinu dana kasnije su se sreli a jedna stvar ga je uništila!

Published

on

Muškarci su takvi da će često prevariti i ostaviti ženu zbog neke mlađe. Ovo je jedan takav slučaj. Obično ti muškarci ostave svoju ženu zbog mlađe jer su iskompleksirani. Imponuje mu to što ih je primjetila mlađa i misle da su frajeri, a ustvari su jadni.

To su obično oni muškarci kod kojih žena vodi računa o svemu, pa onda sama zbog svih obaveza zaboravi na sebe, zapusti. Umjesto da joj njen muž pomogne, izvede je negdje, on je ostavi.

 

Najlakše je to. Tada zanemaruje sve što je radila, brinula o djeci, poslu.. Bitno je da je našao zabavu. Zato žene nađite vremena i za sebe, nemojte da muž nema obaveza. I on treba brinuti o djeci.

 

Ovdje je bio takav slučaj gdje je žena preuzela brigu o svemu, a njen muž je imao ljubavnicu koja je bila mlađa od njega. Svojoj ženi je saopštio da želi razvod. Tako bi živio sa ljubavnicom, a djecu bi viđao s vremena na vrijeme.

 

Njegovoj ženi je bilo teško, ali morala je nastaviti dalje. Muž je mislio da će biti sretan sa ljubavnicom.Kada je počeo živjeti s njom, vidio je da život s njom, sve, ali nije lijep. Iskorištavala ga je, nije imala dobar odnos s djecom i nije se trudila.

 

Vidio je šta je uradio. Nakon godinu dana je sreo svoju bivšu ženu i ostao bez teksta. Izgledala je tako lijepo, sretnije nego ikada još je i napredovala. Ona je našla nekog ko će je cijeniti, a on je ostao posramljenog izgleda.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!