Imala je 13 godina kad su joj ubili oca: Ćerka Zorana Đinđića nije se pojavila na pomenu, ovako Jovana danas izgleda FOTO

Ćerka Zorana Đinđića nije prisustvovala pomenu

Ružica Đinđićjuče je u pratnji sina položila venac na grob ubijenog supruga Zorana Đinđića u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Ćerka Jovana nije prisustvovala pomenu.

Zoran Đinđić, nekadašnji premijer Srbije i predsednik Demokratske stranke, iza sebe je ostavio dvoje dece. Jovana i Luka danas su uspešni mladi ljudi koji koračaju svojim putem, dostojanstveno i hrabro, kao nekada njihov otac.

Jovana, koja je imala 13 godina kad je ubijen, slika je i prilika majke Ružice. Od nje je nasledila lepotu i stas, a od harizmatičnog političara, najomiljenijeg u novijoj srpskoj istoriji, veštinu govorništva i javnog nastupa.

Odrastala je daleko od očiju radoznalog sveta i medija koji su se neprestano raspitivali za porodicu tragično nastradalog premijera. Diplomirala je komunikologiju na univerzitetu „Singidunum“ 2013. godine, u roku. Master studije iz oblasti socijalne kognicije završila je u Londonu, a 2017. postala koordinator za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *