IMAJU li LJUDI DUŠU ili SU ŽIVOTINJE? Suzana u INVALIDSKIM kolicima ZAMOLILA da malo POMJERI TEZGU na PIJACI on JE OŠAMARIO!

Građane Pirota je uznemirio nemili čin koji se odigrao na Buvljoj pijaci u tom gradu. Naime, prodavac je, kako navode očevici, bez ikakvog povoda napao ženu u invalidskim kolicima, udario joj šamar i verbalno zlostavljao samo jer ga je žena zamolila da se malo pomjeri kako bi prošla kolicima.

Građani su se na Fejsbuk grupi “Glas Pirota” udružili da što prije identifikuju počinioca kako bi pružili pomoć i podršku svojoj sugrađanki Suzani.

“Prodavac koji svake subote prodaje na Buvljoj pijaci u Pirotu dao je sebi za pravo da napadne žensku osobu sa invaliditetom, Suzanu. Ona je htjela da prođe i zamolila je prodavca da malo pomjeri tezgu kako bi izašla na glavni put.

On se odmah pobunio, iako je vidio da je žena u motornim kolicima sa štakom u ruci, te je vrlo jasno da ne može da hoda. Zatim, pitala ga je i zamolila još dva puta, a on je to odbio i u tom momentu Suzana je slučajno kolicima zakačila njegovu tezgu i sve se srušilo – navodi jedan od članova ove Fejsbuk grupe koji je ujedno bio i očevidac incidenta.

Kako objašnjava, nakon što je Suzana sasvim slučajno zbog gabarita pomagala i prodavčeve nesaradljivosti porušila proizvode koje je držao na tezgi, on je fizički nasrnuo na nju.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin