IMA 85 A JOS UVIJEK IMA odnose ZENA MU OSTALA TRUDNA pa je MORAO OZENITI EVO U CEMU JE TAJNA

Prije nekoliko dana u cazinskom naselju Mujići vjenčali su se 85-godišnji Šaban Mujić i njegova, duplo mlađa supruga 51-godišnja supruga Asmira. Ona je u trećem mjesecu trudnoće…

“Meni je drago da se to desilo, samo da sve prođe uredu” kaže za TV Živa istina Šaban, koji je 27 godina radio u Njemačkoj. Penzionisan je 1999. godine, te se vratio u rodni kraj. Nakon smrti prve supruge 2014. Godine živip je samotnjački život. Tri sina i kćerka su formirali svoje porodice i razasuti su po svijetu. Zdravlje ga dobro služi, a to duguje, kako kaže, zdravom životu.

“Naučio sam pojesti dobar zalogaj. Ne mogu bez teletine i piletine živjeti – kaže Šaban.

Pred TV kamerama Šaban je otkrio kako su se upoznali on i Asmira.

“Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo. Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti – izjavio je Šaban.

Assmirine obje kćerke Šaban je prigrlio kao svoje, sa njenim sinom slabije kontaktira jer on je ostao sa svojim ocem. Obje su se udale iz njegove kuće, opremio ih je, kaže, kao svoju djecu. A njegovi sinovi i kćerka nisu oduševljeni očevim postupkom.

“Nije im pravo ali šta im ja mogu, a ja im kažem da neće oni živjeti sa njom, nego ja. Ja bi se ucrvao kad bi čekao njih da mi pomognu i da budu uz mene. A meni treba sigurnost za ostatak života – kazuje Šaban, koji je na kraju zapjevao pjesmu “Umrijeću od ljubavi” (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin