Ima 23 godine, a zarobljena je u telu osmogodišnjakinje: Želi pravu ljubav, ali je muškarci gledaju čudno

Šoni Rej (23) je dijagnostikovan rak mozga kada je imala samo šest meseci, a lečenje je uticalo na njen rast. To joj je oštetilo hipofizu, zbog čega je razvila hipofizni patuljastost i sada je visoka 116 centimetara. Šona je zvezda TLC-ovog “Ja sam Šona”, gde govori o svom životu i potrazi za ljubavlju. U razgovoru sa fanovima, upitana je o njenom očekivanom životnom veku i da li njeno stanje uopšte utiče na to.

U videu objavljenom na Instagramu, Šona je rekla da se nada da će živeti još dugo.

„Koliko znam, moj invaliditet ne utiče na moj očekivani životni vek, ali u isto vreme, moj invaliditet je veoma nepoznat. Koliko znam, prema svim istraživanjima, čini se da viši ljudi žive sve niže. živeti duže. Možda ću živeti veoma dugo. Mislim, prosečan životni vek je oko 80 do 100 godina“, rekla je ona i nastavila:

„Moja mama ima teoriju da će doživeti 130 godina, pa ću možda i ja krenuti njenim stopama. Ali ja ne mislim tako. Ako bi bilo šta uticalo na moj životni vek, to je rak, u slučaju da vraća se. Danas živim normalno“.

Šona je takođe pričala o momcima koji žele da izađu sa njom.

Zbog svog stanja, Šona kaže da je uvek oprezna prema motivima ljudi, posebno kada je u pitanju njen ljubavni život. A u svojoj potrazi, TLC zvezda kaže da je pronašla način da uoči one „koji možda nemaju najbolje namere“.

 

„Upravo sam razvila sposobnost da uočim nekoga ko možda nema najbolje namere jer se odaje. Njihova pitanja su veoma fokusirana na moju fizičku sposobnost. Gledaju me kao da sam uzorak za laboratoriju“, rekla je ona za NI Post.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin