Ima 23 godine, 11 djece i muža milijunaša: Želim još puno beba!

Christina se nada da će ih dobiti na desetke više mališana zahvaljujući surogat majkama. Ona i njezin suprug, ruski milijunaš, žele veliku obitelj, a još nisu odlučili na kojem broju će stati. Christina Ozturk (23) živi sa suprugom milijunašem Galipom Ozturkom, vlasnikom hotela, u primorskom gradu Batumi u bivšoj sovjetskoj republici Gruziji, gdje je praksa surogatstva legalna. A nakon 10 beba, uključujući onu koju je rodila prirodnim putem, par je sveo proces povećavanja obitelji na umjetnost.

Svi potencijalne kandidatkinje za surogat majčinstvo prolaze kroz savjetovanje i potpisuju pravne papire prije nego što zatrudne s djecom koja genetski potječu od Christine i njezinog supruga. Mlada mama, koja je porijeklom iz Moskve u Rusiji, bila je samohrana majka kad je odlučila predahnuti i otputovati do suptropskog raja nazvanog ‘Las Vegas Crnog mora’.

Rekla je da je to bila ljubav na prvi pogled kad je prvi dan tamo upoznala Galipa i opisala ga kao svog ‘mentora, vodiča i bajkovitog princa sve u jednom’. Galip isto tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled.

– S njom je tako lako biti, uvijek ima osmijeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena – opisao je Galip svoju ženu britanskom Mirroru.

– Ona je supruga kakvu sam oduvijek želio, nebrušeni dijamant s čistim i dobrim srcem – rekao je.

Nakon prvog spoja stvari su se brzo razvijale. Christina je sa sobom povela i svoju kćer Viku te se preselila u Batumi. Rekla je da, unatoč činjenici da je Galip bio puno stariji od nje, nije imao primjedbi na veliku obitelj, iako je već imao vlastitu odraslu djecu. Par se također složio da želi što više djece, ali bili su ambiciozni i brzo su shvatili da njezina reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama. Stoga su se odlučili na surogatstvo, što košta oko 8.000 eura (60,480 kuna) po trudnoći.

– Trenutno imam 10 djece i najnoviju bebu Oliviju, koja nam je stigla krajem prošlog mjeseca – rekla je.

– Svoju najstariju kćer sama sam Viku rodila prije šest godina. Ostala djeca su genetski naša od supruga i mene, ali su ih nosili surogati – objasnila je.

Na društvenim mrežama govorili su o 105 djece, ali priznaju da je ovo bio samo slučajan broj.

– Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali sigurno ne planiramo stati na 10. Jednostavno nismo spremni razgovarati o konačnom broju. Sve ima svoje vrijeme – zaključila je.

Iako priznaje da je puno teže odgajati veliku obitelj nego što je prije mislila, njezin plan da će imati dijete svake godine je i dalje bio aktualan dok nije saznala za mogućnost surogat majčinstva.

Stvari su tako postavili da se odabrana klinika u potpunosti bavi sa surogat majkama, dok Christina i Galip nadgledaju zdravstveno stanje majke i postavljaju plan obroka tijekom trudnoće.

Par odabire samo mlade žene koje su već rodile i nemaju nikakvih ovisnosti. Samo s jednom surogat majkom su imali problema jer se nije željela odvojiti od bebe, ali pravno nije imala nikakvih prava i na kraju im ju je morala predati. Georgia dopušta surogat majčinstvo od 1997. godine sve dok su uključeni par heteroseksualni i u braku.

Iako se još uvijek koristi surogatima, Christina ni sama nije isključila rađanje drugih beba, ali rekla je da to trenutno nije praktično dok joj IVF predstavlja veliko opterećenje na tijelu. Christina je rekla da ljudi pretpostavljaju da ima vojsku dadilja dok živi visok život, ali tvrdi da zapravo cijeli dan provodi sa svojom djecom.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)