IDILIČNA PORODIČNA FOTOGRAFIJA SA JEZIVOM TAJNOM: Pažljivo gledajte – ŠTA NIJE U REDU NA SLICI?

0

Porodične slike su uobičajene: mnoge mame i tate žele da imaju zvanične portrete svojih porodica, pa se okupe, unajme profesionalnog fotografa i poziraju pred kamerom!

Iako je ovo inače vrlo sretno vrijeme, uz sve osmehe koji se često viđaju, jedna porodična slika šalje korisnike interneta preko ruba sa jednim jezivim detaljem.

 

Jezivo! Postoji jedan čudan detalj na ovoj fotografiji koji plaši ljude Vidite li to? Lako je promašiti, tako da vas ne krivimo.

Evo savjeta: pogledajte lijevu stranu fotografije…

Jednom kada uočite jezivi detalj, gledaćete samo u to! Iako djeluje idilično na ovoj fotografiji nešto ozbiljno nije u redu!

I dalje ne vidite o čemu je riječ?!

Pa, ili se neko zaigrao u fotošopu ili ova porodica ima debelih razloga za paniku jer… ČIJA JE RUKA koja grli najmlađu djevojčicu na fotografiji?!

Ali odakle joj ta ruka na ruci?! To ne može biti ruka njenog oca, on je predaleko. Mama drži bebu sa obe ruke, a njena starija sestra obe ruke drži u krilu. Dakle, šta se dešava?

Fotografija je postala viralna, a neki imaju svoje teoroije o čemu se radi.

Prvi je da ruka pripada duhu. Bilo da vjerujete u duhovni svijet ili ne, čini se da to definitivno inspiriše neku vrstu vjerovanja u natprirodno.

Drugi je malo utemeljeniji u stvarnosti. Neki ljudi vjeruju da je to zapravo mamina ruka, a da je srednje, starije dijete zapravo dodato na fotografiju nekim zgodnim kompjuterskim programom.

Pogledajte još jednom i odlučite sami…

Ovo je definitivno jezivo i čudno u svakom slučaju. Pitamo se ko je ova porodica i da li oni mogu dati neke odgovore.

 

Čija je to ruka?(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU    I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *