Iako ne pričaju- odlučio javno da ga podrži! “Jako mi je žao Harisa, dao bi mu kuću da živi kod mene…”

Mediji su sedmicama, fokusirani na HArisa i na njegov kraj braka. Ipak sadašnja pažnja nije više usmjerena na njegovu karijeru ili trijumfima koje je on imao nego razvod koji se desio.

 

Sada je poznato da će Haris i Melina krenuti da živi svoj život različitim stranama. U ovoj aktuelnoj situaciji, umjetnik ima zaista velike probleme. Za razliku od svoje supruge koaj je u svemu ovome Haris je u pun entuzijazma mnogo govorio o svemu.

 

Ali sada u cijeloj ovoj situaciji progovorio je i sam Šerif Konjević i dao svoje mišljenje povodom svega ovoga. Naime on je osoba koja nikada ne priča ništa o drugim ljudima jednostavno svoje lične stvari gleda i svoj intimu. NAime osoba je koja jednostavno gleda samo stvari koje se tiču ​​njega, njegove karijere, muziku i svega oko toga.

 

Za sve one koji ne znaju iako je mnogima čudno postoji zaista dugogodišnje neprijateljstvo između Šerife i Harise Džinovića ali tokom godina sve je to i izgubilo značaj.

 

Umjesto da priznam svoju grešku i da ponudim ispriku koju treba da bude iskrena on je odlučio na sada nekoj drugaciji pristup rekavsi: “Ispricavam se moja reakcija je zaista bila pretjerana. Nisam namjeravao da to tako sve ispadne a sada je bitno da se sve ovo ostavi iza nas.”

 

 

Nikada nisam gajio nikakav animozitet prema njemu, sve je to bilo dosta drugacije. Rijetko ko ima prave prijatelje i besprijekorne odnose u svom životu. ipak u podrucju medija jako cesto se predstavljaju kao drugo kao braca da se kaze.

 

Ne želim nikome da se spustam a isto tako ne želim nikome zlo. Kao kolega mogu da budem podrska. Nemam problema da sa njim popijem i kafu a ako treba i da mu ponudim prenociste kod mene.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)