I ranije je bila problematična: Komšije otkrile jezive detalje o trudnici koja je ćerku (6) isekla nožem

0

Komšije tvrde da je osumnjičena i ranije bila problematična.

 

Majka troje dece (20) iz okoline Niša koja je u drugom stanju je pod još neutvrđenim okolnostima nožem tri puta posekla svoju ćerku (6) po leđima!

 

Incident se dogodio u njihovoj porodičnoj kući u Nišu. Devojčica je, prema saopštenju policije, zbrinuta u Kliničkom centru u Nišu, gde su joj konstatovane lake povrede.

Centar za socijalni rad je saopštio da je intervenisao posle napada.

 

– Policija je obavila uviđaj, a mi smo izašli na lice mesta pošto je žrtva bila maloletna. Devojčica je posle ukazane pomoći puštena kući, ali će boraviti kod bake po ocu kako je i želela. Majka je u drugom stanju i određen joj je pritvor – rečeno je iz ove ustanove.

 

Komšije tvrde da je osumnjičena i ranije bila problematična.

 

– Navodno je dugogodišnji zavisnik. Ima čudne ispade i svojim ponašanjem se ne uklapa u okolinu. Dobijala je ona šanse i prilike, ali ih nije iskoristila.

 

Zamislite kako je toj deci da žive s njom. Jedno dete su već sklonili od nje – objašnjavaju komšije, i ističu da je po dolasku policije bila agresivna.

 

– U početku nisu mogli da je obuzdaju, ali su joj ubrzo stavili lisice na ruke. Sve je to tužno… Verujemo da voli svoju decu, ali više voli drogu jer se ne menja!

 

Uopšte ne razmišlja o budućnosti dece i uslovima u kojima odrastaju. Nadam se da će se posle ovoga dozvati pameti i da će joj nadležni pomoći da se izleči – rekao je jedan komšija.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU           I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *