Humani gest Darija Srne: DA LI ĆE USVOJITI DJEČAKA KOJI JE U MARIOPOLJU OSTAO BEZ OBA RODITELJA (VIDEO)

Humani gest Darija Srne: DA LI ĆE USVOJITI DJEČAKA KOJI JE U MARIOPOLJU OSTAO BEZ OBA RODITELJA (VIDEO)

 

Tolika je tragedija da se istorija ponavlja, napisao je Darijo Srna na Instagramu Priča dječaka iz Ukrajine Ilije Kostuševiča (6) baš nikoga nije ostavila ravnodušnim. Njegovi roditelji poginuli su u ruskom bombardiranju Mariupolja. Maleni Ilija zaljubljen je u nogomet, a životni uzor mu je hrvatski kapitan Luka Modrić.

Kada je to čuo, Darijo Srna nije ni sekunde razmišljao. Legendarni hrvatski reprezentativac, a danas direktor Šahtara, našao je neustrašivog dječaka i ispunio mu najveću želju.

 

Luka je nazvao Iliju i razgovarao s njim nekoliko minuta. Na dječakovom licu bilo je više nego jasno koliko mu ovo znači. Neprestano se smiješio, malo se i stidio, nesvjestan u potpunosti da priča sa svojim idolom.

 

Dan nakon što je Šahtar objavio emotivni video, Srna je na društvenim mrežama objavio fotografiju s malenim dječakom.

 

“Moj otac je ostao ratno siroče tokom Drugog svjetskog rata. Odrastanje bez roditelja život je kakav nijedno dijete ne bi smjelo doživjeti.

 

Tolika je tragedija da se istorija ponavlja na tako razoran način. Danas stojim ispred Ilije, 6-godišnjeg dječaka koji je nedavno izgubio oba roditelja u Mariupolju. On je godište mog sina i čini mi se kao da gledam u oči svog pokojnog oca. Srce mi se slama.

 

Apsolutno moramo učiniti sve što možemo da pomognemo Iliji i drugoj djeci poput njega, da im damo nadu, a također moramo učiniti sve što možemo da osiguramo da istorija prestane ponavljati ove strahote – napisao je Srna na Instagramu. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin