Hteo sam da je ZAPROSIM, pa sam na internetu video link: Muškarac u dilemi za devojku, saznao je SVE

Da priča bude zanimljivija, sve je saznao od njenog bivšeg

 

Muškarac otkriva da je planirao da zaprosi devojku, a onda je saznao da je glumica u filmovima za odrasle.

 

Da život uvek donosi neočekivane stvari, govori priča muškarca koji nije imao predstavu čime se bavi njegova devojka. Ima 37 godina, a njegova nesuđena supruga je pet godina mlađa od njega.

 

Ne krije koliko se zaljubio, kao da i je imao velike planove sa njom. Planirao je da je zaprosi, a onda ga je jedna poruka na Fejsbuku potpuno slomila.

 

– Planirao sam da je zaprosim, a onda sam saznao nešto o njoj što me je potpuno zbunilo i povredilo – rekao je.

 

Da priča bude zanimljivija, sve je saznao od njenog bivšeg, koji je muškarca kontaktirao preko Fejsbuka. Poslao mu je u poruku, a u njoj link jedne stranice.

 

– Bila je to po*no stranica, a moja devojka glumica u filmu – otkrio je i dodao:

 

„Devojka me je ranije upozorila na njega, rekla mi je da je problematičan i znao sam da to radi iz osvete, ali ona je bila u tom filmu. Suočio sam je sa istinom i sve je priznala, ali me je molila da ne gledam te filmove, jer želi da ostavi taj deo života iza sebe“, objasnio je.

 

Ispričala mu je da je ušla u taj krug i plašila se da neće moći da radi ništa drugo. Ipak, odlučila je da promeni život, zbog čega se i preselila u drugi grad i prekinula sve kontakte.

 

– Sada mi je jasno zašto nije želela puno da priča o svom prethodnom životu tokom naše veze. Pogledao sam sve filmove i osećam se užasno, ne mogu to da izbacim iz glave. Šta da radim – rekao je, a njegov slučaj prokomentarisali su i psihoterapeuti.

 

– I dalje može da ostvari srećnu budućnost o kojoj je maštao i pre ovog saznanja. Mora da prihvati njenu prošlost ukoliko zaista želi da bude sa njom – rekla je psihoterapeutkinja i kolumnistkinja Deidre.

 

Šta vi mislite? Da li biste ostali u vezi da ste ovo saznali?(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin