“Htela sam da vrištim i plačem”: Tajno snimila šta rade njenom AUTISTIČNOM sinu u školi i zaprepastila se

Kemdenu Dejvisu iz Baton Ruža u američkoj saveznoj državi Louizijani dijagnostikovan je autizam pa je njegova majka odlučila da ga upiše u školu po imenu “Houp akademija” koja se oglašava kao škola za decu sa posebnim potrebama.

Pre nekoliiko godina njegova majka Milisa shvatila je da dečak iz škole dolazi vidno uznemiren i odmah je znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godine, kada je dječak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Kemden je bio zlostavljan u školi, ali to nisu činila druga deca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htela sam da vrištim i plačem jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala tamo, a da nisam znala što se događa, dotukla me je – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dve nastavnice ponašaju prema njenom sinu, zbog čega su i dobile otkaz.

Sve je počelo kada je majka primetila da se dečakovo ponašanje promenilo, ali ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, no oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

– Da vidimo što bi uradili sa njim u je.enoj državnoj školi. Ne bi izdržao ni minut – čuje se na snimku dok mu na drugoj profesorka prigovara zato što ne piše, pa mu govori kako zbog toga ne može da sedi sa drugim učenicima.

Direktorka škole Lisa Stoun odmah je dala otkaz dvema nastavnicama i izvinila se zbog incidenta.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin