“Htela je da napravi gulaš od mene”: Evo šta je deda iz Srbije rekao na suđenju za ubistvo snajke

Suđenje je započelo izjavom dede, koji tvrdi da je činioći to delovao iz straha, navodeći da ga je žrtva napala nožem…

 

Na sudu u Švajcarskoj, deda (79) iz Srbije priznao je puštanje šest hitaca kojima je usmrtio Kseniju K. (32), suprugu svog unuka, 2021. godine.

 

Suđenje je započelo izjavom osumnjičenog, koji tvrdi da je činioći to delovao iz straha, navodeći da ga je žrtva napala nožem.

Prema izveštajima sa suđenja, deda je priznao da je pucao šest puta, tvrdeći da je to učinio u samoobrani kada ga je Ksenija napala nožem nakon što je zaključao vrata stana u kojem su se nalazili. On je izjavio da je žrtva vikala i pretila mu, te da je reagovala iz straha.

 

“Vikala je da želi da napravi gulaš od mene”

 

– Da, pucao sam šest puta. Ali sam pucao iz straha kada je krenula ka meni. Krenula je na mene nožem, uzela ga je iz kuhinje. Kada više nisam mogao da izbavim, upucao sam je. Vikala je da želi da napravi gulaš od mene – rekao je Srbin na suđenju.

 

Suđenje se odnosi na tragični događaj iz februara 2021. godine, kada je deda neočekivano došao u stan žrtve. Tužilaštvo tvrdi da je osumnjičeni izvukao pištolj i pucao u Kseniju šest puta iz blizine, što je dovelo do njenog smrtonosnog ranjavanja.

 

Osumnjičeni je ranije izjavio da će ubiti Kseniju ako se ne vrati njegovom unuku, prema navodima sudije. Međutim, deda na suđenju negira ove tvrdnje, ističući da nije imao nameru ubiti Kseniju i da je delovao pod pritiskom.

 

Da podsetimo, on je optužen da je upucao i ubio Kseniju 2021. godine, nakon što je ona prethodno podnela zahtev za razvod. 16. februara 2021. godine, oko mesec dana pre datuma razvoda, deda je neočekivano zazvonio na vrata supruge njegovog unuka i predstavio se kao “deda”.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE    www.rbsm-serije.com

Pratite nas na      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin