Htela je da izgleda LEPŠE, pa umalo UMRLA: Žena pokazala užasne posledice rutinskog zahvata (VIDEO)

Stavljanje filera u usne se pretvorilo u noćnu moru

Lauren Ivens (29) je dobila strašnu alergijsku reakciju nakon što je bila na rutinskom dopunjavanju filera u usnama. Ova intervencija joj je izazvala otok koji joj je zatvorio disajne puteve i otežao disanje.

Lauren je hitno prebačena u bolnicu nakon što su joj usne bile šest puta veće nego pre odlaska na filere. Kasnije je postala viralna na TikTok-u, dobivši hiljade lajkova jer je pokazala svoje masivne usne.

 

 

Lauren je prošle nedelje otišla da dopuni usne filerima, ali sat kasnije njene usne su počele da otiču dok na kraju nisu postale toliko ogromne da je te večeri odjurila u hitnu pomoć. Ova 29-godišnjakinja je dobila antihistaminike, ali je otok postao toliko jak da više nije mogla da govori i disajni putevi su počeli da se zatvaraju, pa joj je hitno dat adrenalin.

Nakon bolnog i zastrašujućeg iskustva, Lauren, koja koristi filere poslednje četiri godine, želi da podigne svest da se takve alergije mogu razviti u bilo kom trenutku.

“Upala sam u anafilaktički šok. Vrat je počeo da mi otiče što je značilo da su disajni putevi počeli da se zatvaraju. Usne su me stvarno bolele i bilo mi je muka. Mislila sam da ću da se ugušim, čak nisam mogla da govorim, a onda me je adrenalin spasao”, rekla je Lauren.

Njen video na TikToku je ubrzo postoa viralan, a komentari zgroženih ljudi su se samo nizali ispod snimka.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin