HRVATSKI SVEŠTENIK NA KOG SRPKINJE OTKIDAJU KAO LUDE NA STUBU SRAMA: Pričao o PROVOKATIVNOM OBLAČENJU, pa…(VIDEO)

0

Hrvatskog sveštenika iz Kaštela su razapeli na mrežama nakon što je objavio video snimak u kom govori o provokativnom oblačenju

 

 

 

Tomislav Lukač, 30-godišnji sveštenik iz Kaštela, na TikToku redovno komentariše razne teme, od Evrosonga do Severine. Sada je pokazao što misli o oskudnom i provokativnom oblačenju, i to služeći se primerom – trešanja.

 

“Vredi za muške i za ženske osobe”

“Kad je rodna godina, ima puno trešanja. To znači da ih mogu svi imati i zato cena trešanja pada. Kad nije rodna godina, to znači da nema puno trešanja i da ih ne mogu svi imati i automatski onda cena trešanja raste”, objasnio je.

 

“Slično je i sa našim telom. Ako se oskudno i provokativno oblačimo, time drugima poručujemo da nas je lakše imati i time cena našeg tela pada. A ako se pristojno oblačimo, time poručujemo da nas ne može svako imati i time cena našeg tela raste”, zaključio je.

 

“I ovo vredi i za muške i za ženske osobe. Zato čuvaj svoje telo jer ono ima neprocenjivu vrednost”, poručio je, a ljudi su počeli da se šale u komentarima.

 

 

 

 

“Bila rodna godina ili ne, sveštenici se lepo hrane”

 

“Ja se pristojno oblačim, ali me je lako imati”, napisao je neko , a drugi je komentarisao: “Sveštenik govori da cena nečijeg tela pada.”

“Bila rodna godina ili ne, sveštenici se lepo hrane. Reklama sa trešnjama od 8 evra, a mnogi nemaju ni za hleb “, “Bitnije je pitanje zašto svako ne može da priušti trešnje” i “Zašto ti onda imaš haljinu?”, neki su od komentara.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *