Hrvatica se zaljubila u Srbina, a reakcija njenog oca ju je šokirala na obiteljskom ručku: ‘Nisam planirala, ali…’

Hrvatica se zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen dečko pozvao na obiteljsku proslavu…

 

Mlada Hrvatica je prije nekoliko godina podijelila ispovijest na društvenoj mreži koja je sve ostavila bez riječi, a sada taj tekst ponovno kruži na društvenim mrežama te je postao hit.

‘Nisam planirala…’

Djevojka je na Facebook stranici “Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju”, ostavila anonimnu ispovijest koja je zaintrigirala mnoge pratitelje. Naime, Hrvatica se zaljubila u Srbina, a posebno ju je iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen dečko pozvao na obiteljsku proslavu.

 

 

“Ja sam Hrvatica, nikada nisam planirala, ali, eto, dogodilo se da se zaljubim u momka preko Dunava. Moj otac je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka, ništa nije rekao.

 

Ni dan poslije, ni tjedan dana, ni mjesec. Došlo je vrijeme dečkovog slavlja i tako je on pozvao mene (i moju obitelj) da dođemo u Beograd. Spakirala sam torbu i ustala ujutro da krenem na autobus kada me dočekao otac zajedno s mamom i bratom, svi lijepo sređeni, i rekao da idemo zajedno i da se ponašamo kao ljudi”, napisala je.

 

Ostala iznenađena gestom

“Posebno je opomenuo brata da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se – ne mogu reći tko je bio iznenađeniji – dečko ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zašutjeli, a tata je rekao: “Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed? Najljepši dan u mom životu”, zaključila je djevojka.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)