Hrvatica se požalila na zločestu svekrvu, a jedna komentatorica zakuhala dramu: ‘Ova povezanost je nenormalna’

‘Žena misli da je povezanost između njenog supruga i njegove majke nenormalna te je razmišljala o razvodu…

 

Jedna se Hrvatica u Facebook grupi “Mamine tajne anonimne i javne” požalila na svoju svekrvu i supruga. Ona je otkrila da njih dvoje kao bračni par nemaju nikakvu imovinu te da njena svekrva misli da je ona samo jedna obična sponzoruša koja će njenom sinu sve uzeti.

 

Nesretna žena se požalila da suprug od nje skriva koliko zarađuje te da njihov automobil glasi na svekra, a stan na svekrvu. “Muž na nagovor majke, krije od mene zaradu od obrta. Plaću svoju. Auto je ostavio na ocu registrirano. Sve zbog toga što njegova majka misli da ću mu ja ‘uzet’ sve”, istaknula je.

 

Nemamo ništa od imovine na nama. Kad smo htjeli kupiti stan, svekrva je kupila stan i stavila na sebe da se ne bi njen sin sa mnom zaduživao”, dodala je.

Žena misli da je povezanost između njenog supruga i njegove majke nenormalna te je zbog toga razmišljala o razvodu.

“Što mislite o svemu tome? Njihova povezanost je nenormalna. Kad zaprijetim razvodom, kaže mi da će srediti na sudu da mi oduzmu skrbništvo. Što da radim?”, upitala je nesretna žena.

‘I vi ste jedna od takvih zlih svekrvi’

Ubrzo su se u komentarima stali nizati brojni savjeti, a većina korisnica u grupi složna je da se žena treba što prije razvesti. No, komentar jedne gospođe izazvao je pravu buru i mnoge žene je naljutio.

 

“Iskreno od mene, pametni ljudi!”, napisala je kratko, a onda su uslijedili odgovori bijesnih korisnica.

 

“Nadam se da nemaš sina, a ako imaš da se nikad neće oženiti i naći budalu da vas sve trpi”, “Ženo imaš li ti djecu? Kćer? Kako bi se osjećala da tvoju kćer netko tako ponižava?! Srami se svog komentara”, “Ista si vjerojatno kao i oni, ali pazi karma je čudo”, napisale su korisnice, a neke su joj napisale da je za umobolnicu.

“Ti si baba za Vrapče! Ne želim zlo nikome, ali ako imaš kćer, neka se uda u takvu obitelj…”, “I vi ste jedna od takvih zlih svekrvi. Onda su se vaši sinovi trebali oženiti za vas majke, pošto se u sve miješate”, “Zar ovo žena uopće može odgovoriti? Grozno. Zaista brak na blistavim temeljima. Svako svoje pa dokle ide…”, samo su neki od komentara upućenih dotičnoj.

‘Ženo draga, bježi!’

Najviše lajkova dobio je komentar koji je glasio: “Takvi se ne trebaju ni ženiti, već trebaju ostati sa svojom mamom…”.

“Nema tu ljubavi prema vama, draga moja, od strane muža, o ostalima da ne govorim. Put pod noge što prije. Nećete ostati bez djece, plaši vas”, napisala je druga žena.

“Ženo draga, bježi! To je toksična sredina i nikad, baš nikad se neće promijeniti. Govorim iz iskustva. Dok je na vrijeme bježi, i ne može ti nitko djecu uzeti”, istaknula je treća.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin