Hrvatica doznala da je svekrva olajava, trogodišnjak sve ispričao: ‘Trudim se, ali s ovim me baš piknula’

Žena ima trogodišnje dijete koje više ne želi ići kod svoje bake i tu je nastao problem koji ne zna riješiti…

 

Žena ima trogodišnje dijete koje više ne želi ići kod svoje bake i tu je nastao problem.

 

“Dragi ljudi, kako biste se vi ponijeli u situaciji da vam dijete, trogodišnjak, dođe od bake, moje svekrve, i kaže da više ne želi tamo, da baka ne voli mamu i da su se svađali (muž i njegova mama)?”, priupitala je žena.

 

“Pretpostavljam da je mužu nešto prigovarala za mene pred njim. Šira priča je da je to osoba koja sve shvaća osobno, teški egoist, na svaku sitnicu se naljuti, pa čak i na svoje unuče, ne želi se s njim igrati jer npr. ne želi joj reći kako se ona zove (mislim dijete se zafrkava, zna joj ime)”, otkrila je.

 

“Trudim se biti tolerantna i fer ali s ovim me je ‘pikla’ i nisam sigurna kako se postaviti”, istaknula je žena.

‘Sve su iste, miješaju se u sve kao Vegeta’

U komentarima su joj se javile žene koje imaju slična iskustva te su i one podijelile svoja priče o zlim svekrvama.

“Tako je meni sin rekao prije mjesec dana otprilike da neće ići više. I govori stalno baka i djed su zločesti, ima inače autizam pa ne mogu do kraja odgonetnuti o čemu se točno radi, ali isto tako znam da nešto mora postojati jer inače ne bi to ni rekao, počela je svoju ispovijest Pintar.

 

“Kažem nisam do kraja uspjela ispitati, ali sam otprilike povezala dva i dva. Također smatram da mora postojati poštivanje u svakom odnosu i to obostrano, ako ne postoji onda taj odnos ni ne postoji. Isto, moram dodati da je svađa bilo koga pred djecom neprihvatljiva i nedopustiva, a pogotovo da se mama djece u toj svađi rešeta, strava i užas”, istaknula je.

 

“Moja uvijek drnda i seru*ka protiv mene, a iskreno doći će ‘maca na vratanca’ kad će tražiti mene. Sve su iste, miješaju se u sve kao Vegeta i žele biti gazde. Ali, ništa od toga. Postavi svoja pravila. Kome paše – dobro , kome ne – neka zatvori vrata s vanjske strane”, napisala je Gracija.

‘Ako dijete ne želi ići, ne mora’

Neke od pratiteljica u grupi ženi su savjetovale da pita supruga zbog čega je izbio sukob između njega i njegove majke te zašto njihov sin više ne želi ići kod bake.

 

“Pa pitajte muža, vrlo jednostavno. Moja ima pet godina I ne bi uspjela shvatiti da se netko svađa. Tj. bi, ali temu uopće ne bi uspjela povezati, ova od devet godina je već za špijunažu”, istaknula je Antonela.

 

Prvo pitajte muža o čemu je bila riječ, onda ćete znati više detalja, a ako dijete ne želi ići, ne mora…Vi nemojte djetetu ružno govoriti o njoj, to je za vaše dobro… I sretno”, napisala je Ana.

 

Ako je dijete već sada tako reagiralo, vidjet ćete kako će tek reagirati kad bude odraslo govorim Vam iz iskustva niti jedno dijete ne da na svoju mamu, a baka… Bit će joj možda nekad žao jer ju unuk neće gledati a tada će joj biti prekrasno za žaljenje, a za Vas savjet: ignor totalni. I ne trujte svoje zdravlje s nekim tko Vas očito ne cijeni”, kazala je Andreja.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–   KLIKNI OVDJE    www.rbsm-serije.com

Pratite nas na   INSTAGRAMU   I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin