IVAN je kupio OVU KUĆU pa u podrumu je zatekao pravi HOROR! Zaboravio I DATUM ROĐENJA I IME

Zbog cijelo loše situacije, jako je teško pronaći sopstveni krov nad glavom, pa tako da mladi bračni parovi moraju da podignu kreite kako bi mogli da sebi obezbjede stan.

Zatim oni taj kredit otplaćuju u narednih 20 godina. Svi oni koji pametnije razmišljaju kupe sebi kuću koja ima više prednosti od stana u nekoj zgradi.

 

Sve ono što nemate u stanu imate u kući, a to je svjež zrak, svoju slobodu i svoj mir.

Naravno, u svakoj kući ima jako puno ulaganja, a ako je vlasnik majstor onda je sve mnogo lakše i jednostavnije. Tako je jedan čovjek iz Hrvatkse, Ivan Kutinec je dobio jako dobru ponudu od nekog nepoznatog čovjeka, koji je morao da ide u njemačku tako da su pazarili od njega kuću sa parcelom od dva hektara.

 

 

Ivan kada je kupio ovu kuću bio je oduševljen i krenuo je sa saniranjem iste te kuće, ali kada je ušao u njen podrum koji je bio u sklopu kuće, ostao je šokiran.

Nije ima riječi kada je vidio šta se nalazi u samom podrumu, a u podrumu su bile tri velike crne torbe, a u tobama je bilo mnogo municije i oružja, kao i nekoliko bombi a pored toga je bilo još i nekog eksploziva.

Ivan je odmah pozvao policiju koja je došla na lice mjesta i zaplijenila sve torbe u kojima je bilo munice, oružja i bombi.

Šta bi vi uradili kada bi ovako kupili kuću, pa u njenom podrumu pronašli veliku količinu municije, oružja i bombi? Pišite nam.