Horor u Pančevu: Brutalno pretukao babu, pa pokušao da je siluje, nesrećna žena umrla posle 20 dana

Brutalan slučaj silovanja…

 

Protiv Pančevca S. K. (62) Više javno tužilaštvo u tom gradu podiglo je optužnicu u decembru zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu S. A. (90), a tom prilikom ju je brutalno pretukao! Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula dvadeset dana kasnije u bolnici.

 

Stravičan zločin koji i danas ledi krv u žilama i pamte ga svi Pančevci dogodio se 2. avgusta ove godine oko 15 sati u Ulici Koste Trifkovića u pančevačkom naselju Strelište. Kako se navodi u optužnici, S. K. je upotrebom sile pokušao da obljubi staricu na način zbog kojeg je žrtva zadobila teške povrede opasne po život.

– Nesrećna žena se otimala i pokušavala je da se spase, a monstrum ju je zatim brutalno pretukao. Zadobila je teške povrede, zbog čega je lečena u bolnici. Nažalost, dvadeset dana kasnije preminula je u bolnici – navodi izvor blizak istrazi za Informer.

 

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju za koje je propisana kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

 

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE        www.rbsm-serije.com

Pratite nas na          INSTAGRAMU          I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin