HOROR U NEMAČKOJ: Tinejdžerka iz BiH oteta i sil*vana, u pratnji roditelja otišla u policiju

Tinejdžerka (15) iz Bosne i Hercegovine sinoć je  u pratnji roditelja prijavila otmicu i  silovanje, prema njenim riječima, osumnjičeni su bili maskirani, ali su govorili nemački sa arapskim akcentom.

 

 

 

U prijavi stoji da je tinejdžerka u podne, nakon škole stajala na autobuskoj stanici u Kranefeldštrase kada joj je došao beli kombi. Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu.

Dalje, u prijavi se navodi da su  odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gdje su i silovali .

 

 

Nakon nekog vremena, kombijem su odvezli u Esen i izbacili u Holeštrase. Prema njenom svedočenju,  otmičari su bili obučeni u crno i na glavi imali balaklave . Ono što je primetila jeste da su govorili nemački, ali sa arapskim akcentom.

 

Takođe, ono čega se seća jeste da su brzo vozila te da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar. To je potvrdio i portparol policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj ruti primetili beli kombi koji vozi van svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombinacija je “CUX – HH” ili “CUX – HK”.

 

 

Kako prenosi Bild, žrtva je još uvek pod utiskom svega što se desilo zbog čega nije mogao da odgovori na sva pitanja inspektora tokom saslušanja.

 

 

Takođe, policija traga za svim mogućim svedocima koji su bili na autobuskoj stanici Horst ili jedan koji su videli beli kombi u Esenu ili Gelzenkirhenu. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU     I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin