HOROR u Karlovcu: Muškarac puca iz PUŠKOMITRALJEZA, ima MRTVIH evo ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena posle večerašnje opsade na Lemić brdu u Karlovcu, kada je jedan stariji muškarac naoružan automatskim oružjem krenuo u krvavi pohod.

Sve je počelo u večernjim satima, kada su se u ovom kraju začuli pucnji, a vrlo brzo se ispostavilo da je pucač stariji čovek.

Policija je brzo opkolila teren, stigla je i Hitna pomoć, ali nisu mogli da priđu ranjenom muškarcu jer počinilac nije bio pod kontrolom policije, piše Radio Mrežnica.

Identitet počinioca krvavog pira u kome je ubijena jedna i ranjena druga osoba je poznat policiju. On je žitelj Karlovca , a svedoci navode da je hteo da zapali i sopstvenu kuću.

Počinilac je i stariji muškarac, koji je uhapšen u 20.25 časova, nakon dolaska pripadnika ATJ Lučko na teren.

Kako je ranije objavljeno napadač koji je uhapšen je verovatno koristio puškjomitraljez.

– Danas nešto pre 18.30 sati policija je primila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac – kaže se u saopštenju.

Na mestu događaja je zatečena jedna mrtva i jedna povređena osoba. Policija je u mestu Lemić Brdo pronašla osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije.

Kako je ranije objavljeno napadač je penzioner i pucao je iz puškomitraljeza i na svom sumanutom pohodu navodno ubio jednog muškarca, a dvojicu teško ranio.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin