HOROR U HRVATSKOJ: Žena otišla da vidi kolika je poplava u podrumu, muž je našao MRTVU

0

Kako javlja portal Klikaj.hr, navodno je ženu iz podruma izneo suprug sa komšijama

 

 

Jedna starija žena pronađena je mrtva posle nevremena koje je pogodilo Rasinju, mesto nedaleko od Koprivnice. U podrumu porodične kuće u Ulici Andrije Palmotića preminula je 74-godišnjakinja, a zasad nije poznat uzrok smrti, javlja Večernji.

 

Kako javlja portal Klikaj.hr, navodno je ženu iz podruma izneo suprug sa komšijama i pokušali su da je reanimiraju, ali bezuspešno. Inače, više od 60 vatrogasaca trenutno je na terenu zbog jakih kiša koje su pogodile područje, a na Facebooku su poručili kako ”ne pamte ovakvu situaciju”.

“Poštovani meštani, molimo vas za strpljenje, ne pamtimo ovakvu situaciju, sve raspoložive snage su na terenu, odrađujemo sve po mogućnostima”, naveli su iz vatrogasne službe.

 

Nadležni javljaju da je zatvoren put DC2 za motorna vozila od Koprivnice kod nadvožnjaka do skretanja prema Bakovčici zbog vode na kolovozu, pa je obilazak preko Bakovčice i Glogovca. Oštećenje je nastalo i na putu od Grubičnog Polja do Daruvara u Donjoj Rašenici.

 

– Komšija me je pozvao da mu pomognem da spase ženu. Verovatno je sišla u podrum da nešto spašava pa je pala u vodu. Valjda se nagutala vode i utopila. Dok smo mi došli već je preminula.

 

Probali smo da je oživimo, davali joj veštačko disanje, no nije više bilo spasa. Suprug ju je dugo zvao, nije se javljala, a kad je shvatio da je u podrumu već je bila mrtva – kaže za ePodravinu jedan od suseda i dodaje da meštani ne pamte ovakvu tragediju.

 

 

Snažno nevreme sa gradom, podsetimo, pogodilo je u ponedeljak mnoge delove Hrvatske, a na auto-putu A3 kod Županje zabeležena je šokantna scena kad su vozači parkirali vozila ispod nadvožnjaka.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU        I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *