HOROR U BIH GRADU: Pripadnik Oružanih snaga palicom tukao djevojke?!

Pripadnik Oružanih snaga BiH Darko R. (32) učestvovao je u tuči i haosu do kojeg je došlo juče oko ponoći u kafiću na području Laktaša. On je zajedno sa bratom, između ostalih, palicom pretukao i dvije djevojke.

 

Prema poznatim informacijama, ovo nije prvi put da je ovaj vojnik u sukobu sa zakonom, on je i ranije hapšen i osuđivan. Ovaj put je zajedno sa bratom učestvovao u velikom sukobu u kafiću, kada su osim njih dvojice uhapšene još tri osobe.

 

“Tada je došlo prvo do sukoba i naguravanja između T.M., S.M. i S.K., a potom su se umiješali braća Darko R. i D. R. iz Laktaša. Oni su palicama napali T.M., S.M., S.K. i još jednu osobu, kojom prilikom su navedene osobe zadobile tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Laktaši”, pojasnio je izvor Srpskainfo.

 

U PU Banjaluka su rekli da su navedene osobe podvrgnute ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod T.M. utvrđeno prisutvo od 1,26 g/kg, kod S.M. 1,17 g/kg, kod S.K. 1,20 g/kg i kod D.R. prisustvo od 0,93 g/kg alkohola u organizmu.

 

Izvor je otkrio da je Darko R. bio uhapšen 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja i da je dvije godine kasnije i osuđen zbog ovog slučaja. Takođe, ove godine je opet bio u sukobu sa zakonom, a ovaj put zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Prošle godine je privođen zbog ugrožavanje sigurnosti.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin