HOROR U BEOGRADU: Brutalno tukao trudnu ženu zbog ručka, nasilje otkriveno tokom porođaja

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja

 

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi Policijske stanice Palilula zbog postojanja sumnje da je E.A (20) izvršio krivično delo nasilje u porodici.

 

Kako se sumnja, on je početkom aprila meseca 2024. godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet vanbračne supruge (20) tako što ju je nakon rasprave oko ručka udarao rukama u predelu nogu i gluteusa kojom prilikom je oštećena zadobila povrede u vidu hematoma, a koje povrede su konstatovane od strane ginekologa akušera u KBC Zvezdara prilikom porođaja oštećene.

Nakon saslušanja osumnjičenog, koji je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, podnet je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitati u toku postupka i to svedoka oštećenu – vanbračnu suprugu osumnjičenog, kao i druge članove zajedničkog porodočnog domaćinstva. Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor.

 

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na        INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin