HOROR KOD RIJEKE: Upucana mlada devojka, bori se za život, saučesnik napadača hteo da sakrije tragove i odvezao je bolnicu

0

Na području opštine Matulji kod Rijeke u Hrvatskoj sinoć se dogodio pokušaj ubistva o kojem je javnost obavestila Policijska uprava primorsko-goranska.

 

Jutarnji list navodi da je srovedena kriminalistička istraga nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 36 i 53 godine zbog sumnje da su počinili krivična dela pokušaja ubistva i pomaganja počiniocu nakon izvršenja krivičnog dela.

Navodi se da se 36-godišnjak sumnjiči da je u utorak oko 21 sat u stanu na području Matulja pucnjem iz vatrenog oružja ranio 23-godišnju hrvatsku državljanku.

 

Nedugo nakon toga, na mesto događaja stigao je drugoosumnjičeni 53-godišnjak i pomogao 36-godišnjaku da prenese povređenu do privatnog vozila kojim ju je potom 36-godišnjak odvezao u KBC Rijeka.

 

hrvatska policija

Osim toga, u nameri da pomogne prvoosumnjičenom, 53-godišnjak je sakrio tragove koji se dovode u vezu s izvršenjem krivičnog dela.

 

Navodi se da je povređenoj 23-godišnjakinji pružena lekarska pomoć u KBC Rijeka gdje je zadržana, a ona je i dalje životno ugrožena.

 

Nakon završene kriminalističke istrage protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave nadležnom državnom tužilaštvu, a 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *