Horor! Isplivale sve MRAČNE tajne Deliblata: Slučaj obljube devojčice (13) kod Kovina NIJE JEDINI (FOTO)

Čitavu Srbiju zgrozila je vest da su uhapšeni Nebojša M. (61) i maloletnik N. К. (17), osumnjičeni zbog silovanja devojčice S. V. (13), a da je njena majka znala šta se događa i da je ćerku čak i podvodila, nakon čega je ekipa Objektiva posetila selo Deliblato.

Ono što smo čuli od meštana nateraće sve da im dodatno prođu žmarci zbog svega što se dešavalo u ovom mestu proteklih meseci.

Naime, deda devojčice, Petar К. (67), otkrio je za Objektiv da je starija unuka pronašla eksplicitne slike u Nebojšinom telefonu, ali, kako kaže, devojčica iz straha nije reagovala.

JEDAN MOMAK VEĆ ROBIJA
Onim što se događalo ovaj čovek je potpuno šokiran, pošto je samo povremeno živeo sa ćerkom i unucima.

– Čuvam ovce po nekoliko nedelja, pa dođem kući da se okupam i presvučem. Moja mlađa unuka je pogana na jeziku, puši, neće da ide u školu. Jednom sam joj podviknuo kada sam čuo da je opsovala moju ćerku i zeta i izgrdio sam je. Ona ne želi da sluša, bahato se ponaša – objašnjava dalje deka.

Razgovarajući sa ovom porodicom, saznali smo da je devojčica prošle godine više puta bežala od kuće.

– Čeka da svi zaspimo, pa pobegne kroz prozor u Kovin. Odemo po nju, vratimo je, a ona uveče opet. Htela je da se uda za momka od 25 godina iz tog grada, a kada smo saznali da je imala intiman odnos sa njim, zvali smo i centar za socijalni rad. On je, koliko znamo, još iza rešetaka – navode iz ove porodice.

POGLEDAJTE GALERIJU
SELO MANIJAKA
Inače, kako smo saznali od meštana, ovo nije prvi slučaj navodnog zlostavljanja u ovom selu.

– Skoro svake godine neko bude uhapšen zbog sličnih, da ne kažem istih zlodela. Ne znam kakva ruža vetrova ovde duva, ali naše selo je ionako prazno, a ovakve bruke nas još više razaraju – rekao je jedan stariji meštanin.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin