“Hoćeš da ga staviš?” Influenserku izludeo momak u teretani, zbog ovoga su je RAZAPELI na mrežama (FOTO)

Na kraju je odlučila da ukloni video i izvini se muškarcu jer ga je nepravedno optužila

 

Influenserka iz SAD koja je slavu stekla na striming platformi Twitch, pobesnela je u teretani zbog “divljeg” muškarca koji “zuri u nju kao da je komad mesa”.

Džesika Fernandez, koja pored strimovanja raznih igara i čudne opsesije narovima, takođe pravi lajfstajl snimke, objavila je na Tviteru video sebe kako diže tegove, dok je u pozadini čovek koji s vremena na vreme baca pogled na nju.

 

 

– Zbog ovog momka mi je bilo veoma neprijatno u teretani – napisala je.

– Zato na kraju plačem na strimu jer se ponekad osećam tako grozno zbog količine s*ksualizacije koju doživljavam. Nadam se da će ovo podići svest među devojkama koje doživljavaju ovu vrstu tretmana u teretani – nastavila je ona.

Sve vreme je u mikrofon šaputala salvu najgorih psovki, koje ne bi bilo pristojno prevoditi, na račun nepoznatog muškarca. Kasnije joj on prilazi i nudi pomoć da stavi tegove na šipku.

– Hoćeš da ga staviš? – upitao je on.

– Ne moraš to da radiš, u redu je. Ali razumem, hvala – odgovara Džesika.

Nakon što je otišao nastavila je da mrmlja u kameru.

– Šta to na meni, dok vežbam sama, izgleda kao da sam devojka u nevolji? – žalila se ona i kasnije na Tviteru pisala kako ju je njegov pogled podsetio na prethodne traume.

Međutim, umesto podrške koju je očekivala, na društvenim mrežama su osuli paljbu na nju jer je, po mišljenju mnogih, bez razloga napala čoveka, ni krivog ni dužnog.

– Ovakve devojke idu u teretanu samo da bi jurile uticaj i bile toksične. Ovaj čovek nije učinio ništa loše. I krije komentare koji je prozivaju. To je stvarno slabašno ponašanje za nekoga ko ide u teretanu – napisala je jedna žena.

U raspravu se uključio i poznati desničarski politički komentator Met Volš sa Dejli Vajera.

– Odgledao sam ceo video. Momak baci pogled nekoliko puta, verovatno zato što se pita zašto snima samu sebe. Zatim dolazi i nudi joj pomoć da podigne tegove. Ona odbija, on kaže: „Oh, OK“ i odlazi. Kraj. Ona je ovde problem, a ne on – napisao je on.

Džesika je, možda pod pritiskom korisnika društvenih mreža koji se nisu slagali sa njom, obrisala tvit i snimak sa TikToka, a zatim objavila jako dugačko saopštenje u kojem se izvinjava čoveku iz teretane.

– On nije učinio ništa loše, a ja sam našu interakciju uveličala van svake proporcije – napisala je ona između ostalog, dodavši da je shvatila kako se muškarci osećaju u situacijama kada su nepravedno optuženi, kao i da joj je bilo muka od krivice koju je osećala.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin