Hoće li se bilo ko od lažljivih bitangi izviniti Vučiću?! Dve godine ga spominju, a njegovog imena nigde!

Najgluplji izveštaj KRIK-a o ubici Olivera Ivanovića došao je, “sasvim slučajno”, dva dana pred predizbornu tišinu. U ovom izveštaju piše sve, osim kakve veze predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima sa celom pričom.

Podsećamo, KRIK je danas, u još jednoj od bolesnih kampanja koje vode protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, objavio intervju sa izvesnim Bobanom Bogdanovićem, čovekom koji je, kako sam navodi, bio blizak prijatelj Aleksandra Gligorijevića Pukea, jednog od uticajnih kriminalaca iz krvave grupe Veljka Belivuka i koji, kako tvrdi, “zna ko je organizovao i izvršio ubistvo političara Olivera Ivanovića”.

Ipak, prateći njegovu priču nailazimo na jedan problem – svi oni o kojima on priča i koji su, kako tvrdi, imali veze sa ubistvom srpskog političara sa Kosova i Metohije, su preminuli.

Takođe, drugi problem je što cela priča nema veze sa Vučićem koga besramno blate u medijima upravo zbog ubistva Ivanovića. Sagovornik KRIK-a nije ni u jednoj jedinoj rečenici spomenuo predsednika Srbije.

Još jedna PROVIDNA NAMEŠTALJKA: Evo dokaza da Krik lažno optužuje Aleksandra Vučića!

Bogdanović za KRIK kaže da je njegov blizak prijatelj, kriminalac Aleksandar Gligorijević zvani Puki, isplatio likvidatora Olivera Ivanovića. Ipak, Gligorijević danas nije među živima kako bi se odbranio ili potvrdio ove navode.

– Olivera Ivanovića je ubio Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića. Čovek koji je organizovao njegov dolazak na Kosovo i pripremio logistiku je Milan Radoičić. Čovek koji je naredio je Veselinović. To je ono što mi je rekao Aleksandar Gligorijević Puke – izrekao je Bogdanović svoje navode.

Lainovića su Velja Nevolja i Marko Mesar namamili u Španiju i likvidirali jer je, kako se navodi, bio mnogo brbljiv. Sve se odigralo u jednom od letovališta, a vođama klana se nije dopadalo što je jedan od njihovih najvernijih vojnika za likvidacije okolo pričao nešto što nije smeo.

Jasno je da je cilj ovih LAŽI da naprave incidente: Đukanović o tvrdnjama Bogdanovića u slučaju Oliver Ivanović

Dakle, ovaj svedok koji “zna ko je ubio Olivera” govori dva dana pred predizbornu tišinu o nečemu što je pre dve godine čuo od čoveka koji je sada mrtav, a koji je opet to čuo, a ne bio svedok, od Lainovića koji je takođe mrtav.

Sve i da je ova “rekla-kazala” priča istinita, što bi bilo neverovatno, postavlja se pitanje gde je u celoj priči predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga KRIK i slični mediji razapinju već dve godine i optužuju da je naručio ubistvo Olivera Ivanovića.

I, šta ćemo sad? Hoće li se neko Vučiću izviniti za najgore moguće optužbe i dvogodišnju torturu?

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin