HOĆE GA ŠUŠKE – EVO od ČEGA će SALE OPET ZARADITI i POSTATI jedan od NAJBOGATIJI u SRBIJI

Kako je sada Popović istakao, od Granda je najviše profitirao 2019. godine kada ga je prodao.

U imovinskom statusu Saše Popovića se često spekuliše, a sada je on priznao kako stoji finansijski.

U javnosti se već duže vreme spekuliše koliko zapravo novca ima donedavni vlasnik Granda, za koga je Đorđe David rekao da ga podseća na Baju Patka.

– Grand je najviše zaradio kada smo Brena i ja prodali Grand i nagruvali smo je da bude najberićetnija. Od 2001. kada su bili albumi Ceca, Šaban, Mile Kitić, Stoja, Jana… To je bilo ludilo. Godine 2005. smo dogovorili sa kioscima prodaju. Period između 2001. i 2007. bio je najberićetniji kada je prodaja u pitanju – kaže Saša.

– Ja sam predložio produkciju, Brena je sve to lepo prihvatila. Nikada se nije mešala u to, ali sam se oko ključnih stvari uvek konsultovao sa njom – otkriva Popović u emisiji “Show se nastavlja”-

Na pitanje da li se nekada posvađao sa Brenom, Popović je iskreno odgovorio:

– Ko da se posvađa?! Brena i ja?! Brena i ja se nikada nismo posvađali od kada je onda došla u bend. To ne može da se desi, nemoguće. Mi radimo 42 godine zajedno, Brena i Boba su moji venčani kumovi, to je zaključak – kaže Popović.
Deo emisije jesu i termini koji se najčešće guglaju o gostu, a za Sašu Popovića se najviše pretražuje zidanje zgrada, automobili i bogatstvo.

– Kao penzioner sam morao nečim da se bavim, pa sam rešio da zidam zgrade. Pa prodali smo firmu Brena i ja, morali smo da uložimo negde. Kupio sam plac preko puta moje zgrade – kaže Popović i otkriva da su mu strast automobili.

– Volim automobile, uvek sam vozio dobre automobile.

Za termin “Saša Popović bogatstvo” direktor Granda je prokomentarisao da se on nalazi da donjoj lestvici milionera.

– Kad uzmete kakvih milionera ima u Srbiji, ja sam tu na donjoj lestvici. Ako uzmete da sam prvi put profesionalno svirao pre 50 godina. Kada uzmete da sam svirao u najpopularnijem bendu u staroj Jugoslaviji… Potpuno je prirodno i normalno da sam zaradio – kaže Popović.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin