HITNO se oglasio Mladen Mijatović: Dešava se ono što sam GOVORIO, sve spekulacije o Mateju padaju u VODU

Poznati novinar crne hronike Mladen Mijatović objasnio je gde je tačno pronađeno telo mladića, za koje se pretpostavlja da je Matej Periš, a koje je jutros izvučeno iz Dunava, prenosi Informer.

Naime, kako je Mijatović precizirao telo je pronađeno oko 9.30 sati na 1.165-om kilometru reke Dunav na desnoj obali kod Ada Huje u Beogradu.

– Velika je verovatnoća da je u pitanju telo Mateja Periša, hrvatskog državljanina koji je nestao 31. decembra prošle godine. On se zvanično od tada vodi kao nestalo lice odnosno od trenutka kada su njegovi prijatelji prijavili njegov nestanak – rekao je Mijatović.

On je dodao da je policija na mestu gde je telo izvučeno iz vode obavila uviđaj.

– Uviđaj je objavljen u prisusutvu zamenika javnog tužioca u Beogradu. Nakon uviđaja telo je preneto na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, DNK analize, i sve što je neophodno kako bi se utvrdio identitet pronađenog tela ali i uzrok smrti – objasnio je Mladen Mijatović i dodao da je velika je verovatnoća da je reč o nestalom mladiću iz Splita, ali i da je potvrđeno ono što je upravo on govorio pre pet meseci.

– Potvrđeno je ono što sam govorio, a to je da će telo Mateja Periša pre ili kasnije isplivati iz reke, a time padaju u vodu sve špekulacije i dezinformacije koje su u januaru i februaru objavljivane – zaključio je Mijatović.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin