HITNA ODLUKA PRODUKCIJE, DALILA KAŽNJENA! Dragojevićka će morati da plati MILION, a evo da li se vraća u ZADRUGU!

U rijalitiju “Zadruga 5” postoje pravila koja su svim stanarima Bele kuće opšte poznata. Svako od njih je potpisujući ugovor bio upoznat sa pravilima, kao i posledicama ukoliko ista prekrše.

Intrigantna učesnica rijalitija “Zadruga 5” Dalila Dragojević kažnjena je zbog iznošenja laži i vređanja produkcije sa milion dinara!

Podsetimo, Dalila i Filip Car su zbog frizera pokušali da pobegnu sa imanja, što Veliki šef nikada nije tolerisao.

Ovo je još jedan dokaz da Veliki šef prati sve što zadrugari rade i govore i da nema gledanja kroz prste za kršenje pravila tokom njihovog boravka u Beloj kući, piše Pink.rs.

S obzirom na to da je praksa pokazala da učesnici koji dobiju kaznu ne dobiju diskvalifikaciju, očekuje se da će Dalila i Car ponovo biti na imanju u Šimanovcima.

Podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Car pobesneli su jer se frizer nije pojavio na imanju u Šimanovcima.

 

– Da ti ne dođe frizer, ovakva sr**a da se dešavaju, ona se ide kući. Kad se ovakve stvari dešavaju sedam meseci onda se odluči da se ide kući – vikao je Car.

– Hoćete otvoriti vrata ili da ja izlazim na druge načine? Zovite koga treba da sednemo da vidimo šta ćemo. Meni je vće pun k**ac. Neće ti niko sad doći – govorio je Filip.

– Kako ti meni uvek tako zag**naš stvari. Kod mene nema važi, ja popušim ovu cigaretu, nema šta meni da pričaš da li će mi neko doći, ja idem sama – rekla je Dalila Caru.

– Nećeš ići sama, idem i ja – rekao je Filip.

– Ja lepo pitam ima li nekog, kaže nema nikog, e ako nema, ispušiću cigaru i idem, pa da vidiš kako ima svakog – govorila je Dalila vezano za frizere.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin