HIT TUČA na moru: Žena udarila muškarca, supruga upala, baba dotrčava dok beba pluta sama morem (VIDEO)

Snimak tuče u moru postao hit na mrežama

 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče u moru, a iako se sigurnošću ne može utvrditi gde se dogodio okršaj, mnogi komentarišu da je u pitanju Paralija.

 

Na snimku se vidi da je žena u crvenom bikiniju prvo došla u sukob s muškacem, da bi zatim uletela druga žena u tamnom kupaćem, a onda je nastao haos.

 

Dve žene su počele da se tuku, a najgore od svega je što je pored njih bilo i dete u gumi, na koje više niko nije obraćao pažnju.

 

Uprkos tome što se ne zna da li su na snimku Srbi ni gde je nastao, mnogi su se u komentarima šalili na račun onih koji letuju u Paraliji.

 

“Pripadnici nebeskog naroda…kolorizovano“, “Jesi video kako žena brani muža“, “Ovde ni ajkule ne bi smele da se umešaju”, “Eto zašto ne treba ići na more sa ženom”, bili su neki od komentara, a pošto se pretpostvalja da je snimak iz Paralije, mnogi su se u šali pitali gde je Palma.

 

Najzad, uprkos tome što izgleda smešno, ova situacija je ipak opasna i neprihvatljiva:

 

“Meni je ovo jezivo! Doveli su dete u životnu opasnost! Dok se goveda makljaju, malu je mogla da odvuče struja u dubinu i šta onda“, zapitala se jedna korisnica Tvitera.(RBSM-RADIO)

 

VIDEO:

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin