HIT-SNIMAK KONOBARA IZ NIŠA! POZNATI BLOGER IZ HRVATSKE ODUŠEVLJEN Super je lik! Ovako raspevan i rasplesan poslužuje goste! VIDEO

Posao konobara nije nimalo lak, sem brzine zahteva dobru memoriju, reflekse, okretnost, pa i veštinu podizanja atmosfere.

 

 

Kada sve to poseduje, bakšiš i pohvale ne izostaju, baš kao što je bio slučaj sa momkom iz jednog niškog restorana, koji je svojim znanjem i ponašanjem oduševio jednog od najpoznatijih travel blogera na Balkanu.

 

 

 

Kristijan Iličić koji je obišao zemlju uzduž i popreko, javno je pohvalio na svojim kanalima na društvenim mrežama momka iz Niša koji je kao konobar poslužio Kristijanov sto na svečanostima koja se održavala u Carskom gradu.

Momak čije se ime još uvek ne zna, nije oduševio samo Kristijanu i njegove prijatelje, već i sve one koji prate čuvenog blogera. Okretan i brz, a uz sve to i nasmejan,  mladić je oduševio sve načinom na koji je poslužio goste.

 

 

 

 

“Ovaj konobar iz Niša bi trebalo da dobije povišicu! Hotel, molim vas reagujte”, napisao je Iličić uz snimak konobara kako raspevan i rasplesan poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom. “Super je lik”, dodao je Iličić u komentarima.

 

 

Ispod njegove objave počeli su da se nižu komentari oduševljenih pratilaca koji nisu štedeli lepe reči za vrednog Nišlija. Ono što je ipak sve najviše interesovalo jeste da li je momak dobio adekvatan bakšiš.

 

Konobar nije prošao bez bakšiša

 

“Samo onaj ko nema jedan miligram duše u sebi ne bi ostavio dobar bakšiš za ovakvu uslugu i ovaj dobar vajb. 20 evra i da ti celu svadbu bude pun astal”, glasio je jedan od komentara.

 

 

 

 

 

Kako se pitanje bakšiša pokretalo više puta, Ilinčić je na kraju svima odgovorio video-snimkom na kojem se vidi kako daje napojnicu veselom i marljivom Nišliji.

 

 

“Tako se to radi, momak je zaslužio svaki dinar”, “Ovaj momak me inspiriše sa kakvom voljom i elanom radi, ne bih žalio celu platu da mu dam”, glasili su neki od komentara ispod Iličićevog snimka nastalog na veselju u Nišu. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin