Herojski čin vozača GSP: Staricu od 90 godina ukućani IZBACILI na ulicu po kiši, a onda se pojavio Vladan

Kako kaže instinkt ga nije prevario

Da humanost i empatija nisu sasvim iščezle pokazuje i human gest vozača autobusa na liniji 26 Vladana Aćimović. Ali koliko god njegov gest bio divan, teško je ne biti potresen sudbinom bake kojoj je ovaj čovek pomogao.

Tragom objave na društvenim mrežama došli smo do informacije o delu ovog čoveka, odnosno “ljudine” kako ga oslovljavaju u komentarima ispod te objave.

U utorak uveče Vladan Aćimović radio je svoj posao kao i svakog drugog dana, a onda je u jednom momentu kod Kalenić pijace u autobus ušla starica koja je, kako vozač kaže, bila vidno uznemirena, izbezumljena i nije znala gde treba da ide.

– Meni je to odmah bilo sumnjivo jer sam video da nije znala gde je pošla. Prvo je pitala za jednu adresu na Medakoviću, pa za drugu, a jedna žena koja je isto bila u autobusu je počela da je ubeđuje da izađe kod TC “Stadion” i da je tu ta adresa koja joj treba – započinje svoju priču Vladan Aćimović.

Kako kaže njemu je to bilo sumnjivo, a instinkt ga nije prevario.

– Nisam hteo da joj dopustim da pogreši i da je ostavim uveče samu na kiši, ko zna šta bi se desilo sa njom i gde bi ostala, stara je jako, rekao bih da ima približno 90 godina – nastavlja svoju priču Vladan.

Nakon nekog vremena, starica je počela sve više da priča, a vozaču je odmah bilo jasno da je starija žena u nevolji.

– Rekla je da ju je rođak sa kojim živi izbacio iz kuće i zaključao vrata, i da je potom pošla da nađe svog bratanca da kod njega prenoći – prepričava nam.

Mnogi bi verovanto digli ruke, jednostavno gledali svoja posla, ali to nije bio slučaj sa Vladanom.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin