Hej, divljače! Sinoć si ovo ostavio kod mene: SREĆA PA MI OVO NIJE VIDJELA ŽENA

Hej, divljače! Sinoć si ovo ostavio kod mene: SREĆA PA MI OVO NIJE VIDJELA ŽENA

 

Bilo je to sigurno zabavno iznenađenje za stotine vozača koji su pronašli G-string u kombinaciji s konkretnom porukom na vjetrobranskim staklima svojih automobila. Poruka je glasila:

“Hej, divljače! Sinoć si ovo ostavio kod mene”, što je neizbježno dovelo do rasprava među parovima oko toga je li došlo do iskoraka unutar veze, piše dailystar.

Istina, međutim, nije tako kontroverzna kao što se prvo mislilo jer je australski brend donjeg rublja Nala stajao iza trika kao dio svog marketinškog trika kako bi skrenuo pažnju na lansiranje u proizvoda u petak (28. oktobra).

Donje rublje bilo je razbacano po Sydneyu i sigurno je ostavilo trag jer su mnogi Australci pohrlili na Facebook kako bi razgovarali o svom iznenađujućem otkriću. Jedna žena koja je pronašla par donjeg rublja na svom vozilu komentarisala je, rekavši:

“O, Bože, je li još neko jutros ovo dobio na svom autu? Tako smiješno, marketinški genij.”

“Ovo bi moglo biti glavobolja za mnoge ljude”, komentarisao je jedan muškarac dok je drugi dodao:

“Mogu samo zamisliti reakciju moje žene na ovo”.

Potparol brenda donjeg rublja potvrdio je da je 1000 pari donjeg rublja bilo razbacano po predgrađu, dajući mogućnost većem broju vozača da dobiju besplatne gaćice. Dodali su:

“Nala je intimni brend sa sjedištem u Australiji kakav nikada niste vidjeli. Izrađuje moderne, udobne i inkluzivne komade koristeći tkanine koje čuvaju planetu po pristupačnoj cijeni”.

Kompanija je toliko uvjerena da će se ljudima svidjeti donje rublje da nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca za sve prve narudžbe.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin