Hasan Dudić hospitalizovan: Pjevaču ponovo pogoršano zdravstveno stanje, oglasio se iz bolničke postelje!

Pjevač Hasan Dudić na svom Fejsbuku podijelio je fotografiju iz bolnice i objavom zabrinuo svoje prijatelje. Naime, pjevač je smješten na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, odakle se i oglasio na pometnutoj društvenoj mreži.

Na slici se može vidjeti kako se Hasan nalazi u bolničkoj postelji, a na sebi je imao plavu pidžamu, što potvrđuje da nije u pitanju samo pregled.

– Imam već duže vrijeme preskakanja. Srce mi nešto nije kako treba, ali mislim da nije strašno. Primili su me, uradili smo sve neophodne analize. Radili smo sve analize i na koronu. Oni hoće da me zadrže do ujutru, ali ja bih večeras kući. Ovdje rade moji prijatelji, svi brinu o meni i ne bi da me puštaju dok ne budu sigurni da je sve okej. Imam ta preskakanja, ne znamo još šta ih izaziva, ali polako , sve ćemo da uradimo što je potrebno da se utvrdi uzrok. Dobro se osjećam, zvala me je i Zlata da vidi kako sam. To mi mnogo znači, brinula je, javio sam da je sve u redu, hvala i vama što pitate – izjavio je Hasan Dudić za Republika.rs.

Podsjetimo, Dudić se prije nekoliko mjeseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smješten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usljed komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pjevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

– Nije mi bilo dobro, nisam mogao da dišem, ne znam kako sam se izvukao. Kada su odlučili da me zadrže u bolnici, stanje nije bilo nimalo naivno. Doktori su se uplašili jer sam imao obostranu upalu pluća, otežano sam disao, odmah su me stavili na kiseonik. Srećom, nije došlo do respiratora, za to mogu da zahvalim ljekarima koji se bore za svakog pacijenta – rekao je Hasan tada za Kurir. kurir.rs