Haris i Melina ostali u ŠOKU: Ćerka Đina roditeljima saopštila vest zbog koje je pevač POLUDEO

Vreme će pokazati da li će poslušati oca

 

Melina i Haris Džinović nedavno su proslavili punoletstvo ćerki Đini gala zabavom. Međutim mediji su pisali da je poznati pevač navodno veoma je ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića.

 

Đina je rešena da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

 

 

– Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni.

 

Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere -rekao je tada izvor Stara i dodao da Haris ćerku i te kako razume, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje.

 

Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku – piše “Hello!”

 

Čini se da je dan odluke bliži nego ikada jer se novitetima na svom profilu na Instagramu Andrej lično pohvalio. „Novo poglavlje“, napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale.

 

Da li će Đina napustiti roditelje ili možda dečka, pokazaće dani koji su pred nama.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)