Haradinaj PRETI: Beograd će biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na KiM

Ramuš Haradinaj izjavio je sinoć za TV Dukađini da će Beograd biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju.

Ramuš Haradinaj je izjavio da nema analogije između rata na Kosovu i rata u Ukrajini.

Haradinaj je za RTV Dukađini rekao da i dalje vidi nereagovanje međunarodne zajednice u Ukrajini, jer su zakasnili da intervenišu na Kosovu i da Rusija ima uticaj u nekim delovima Balkana, ali da, prema njegovim rečima, nije prisutna na Kosovu.

On je takođe rekao da predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i Srbija u ovom trenutku nemaju hrabrosti da intervenišu na severu zbog međunarodne garancije.

– Ako bi se to desilo onda bi ceo svet znao da Vučić to radi u službi Rusije. Ako ne mogu da nađu rešenje za Rusiju, Zapad je prilično dobar u pronalaženju rešenja za Srbiju, kao što je to i uradio 1999. godine – rekao je on.

– Znam da Amerikanci ne dozvoljavaju nijednom srpskom vojniku da upadne na teritoriju Kosova. Znam da će Beograd biti bombardovan ako se ovako nešto desi, kao što je bilo 1999. godine. Srpsko rukovodstvo to vrlo dobro zna – dodao je Haradinaj.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin