Connect with us

Vijesti

Haos u Italiji – Jako nevrijeme potopilo gradove, ima žrtava

Published

on

Nevrijeme je pogodilo centralni i sjevjerni dio Italije, jak vjetar, prolomi oblaka, rječice i potoci koji su su preko noći nabujali, izlili iz korita i poplavili saobraćajnice, kuće, podrume.

U turističkom kampu “Maša Marina”, na obali Tirenskog mora, vjetar je oborio 4 metra visoko drvo koje je palo na šator gdje je bila petočlana porodica.

Djevojčica od tri godine je preminula na mjestu, ein dvije starije kćerke su povrijeđene.

U Milanu jak vjetar je odnio krov sa zgrade staračkog doma, vodostaj lokalnih rijeka je pod stalnom kontrolom, zbog opasnosti od izlivanja, au sjevernoj provinciji Veneto traga se za mladićem koji je nesta u buji

 

U Veroni i okolini, prema saopćenju konzorcijuma poljoprivrednih proizvodzača “Coldiroti”, provala oblaka i jake kiše sa vjetrom “nanijele su neprocjenjive štete poljoprivredi”.

I dok je sjever Italije na udaru jakog vjetra, kiše i bujica rijeka, na Siciliji bukte požari. Od juče gori veliki dio šume. Zbog visokih temperatura i jakog južnog vjetra široko, plamen se raširio na površinu od oko hiljadu hektara.

Na Siciliji su ljetnji požari česta pojava iu najvećem broju slučajeva su podmetnuti, jer se nakon što požar uništi šume, spekuliše sa zemljištem koje se pretvara u plantaže ili pak za izgradnju. (RBSM_RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Vijesti

Detalji drame na Novom Beogradu: Muškarac PRETIO da će se ubiti, sin sprečio TRAGEDIJU (FOTO)

Published

on

Neviđena drama odigravala se danas oko 15.30 sati u Ulici Sadika Ramiza u Novom Beogradu gde je jedan muškarac (67) odvrnuo ventil na plinskoj boci i pretio da će da se zapali.

Policiju je, prema saznanjima pozvao, njegov sin.

RBSM RADIO 

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Vijesti

Optuženi (48) za OBLJUBU deteta (13) iz Beograda oslobođen nakon dve godine: Jedna stvar posebno ČUDNA

Published

on

Viši sud u Beogradu oslobodio je danas Željka Urbana iz Beograda (48) od optužbi da je 2020. godine obljubio, u to vreme, devojčicu od 13 godina. Interesantno je da je u ovom postupku oštećenoj bio postavljen punomoćnik po službenoj dužnosti, koji se, na zahtev njene majke, nije pridružio krivičnom gonjenju optuženog, niti je stavio imovinsko pravni zahtev.

Devojčica u ovom postupku ima status posebno osetljivog svedoka. Ona je više puta menjala svoj iskaz u vezi sa krivičnim delom.

RBSM RADIO 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Vijesti

Stravični detalji optužnice UBISTVA TRUDNICE u Crnoj Gori: Muž je tukao zbog kafe, lekari šokirani

Published

on

Više tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv Dalibora Nikolića (34) za svirepo ubistvo trudne supruge Zimrite Nerde koju je u noći između 15. i 16. januara tukao osam sati koristeći pored pesnica i bejzbol palicu.

Za Zimritu Nerdu koban je bio poslednji udarac koji je primila u kuhinji zbog banalnog razloga oko toga ko će skuvati kafu, piše Pobjeda.

Gubitak ruskog gasa koštao bi Nemačku 12,7 odsto BDP-a

“Nikolić je od 22 sata 15. janura do šest sati narednog dana tukao i na svirep način, sa umišljajem, lišio života trudnu suprugu Zimritu Nerdu tokom svađe u vezi prestanka njihove zajednice i za vreme dok se troje njihove maloletne dece (od 10, osam i četiri godine) nalazilo u porodičnoj kući”, navodi se u optužnici.

Od više desetina udaraca pesnicama i improvizovanom bejzbol palicom koje je Nerda primila skoro da nije bilo mesta na njenom telu bez krvavih podliva.

Nakon prijema u bolnicu lekari su konstatovali pet teških telesnih povreda i 11 lakših među kojima su prelomi na obe ruke kao i prelom lisne kosti na desnoj nozi.

U optužnici se navodi da je Zimrita sve vreme trpela fizičke i duševne bolove jakog intenziteta i dužeg trajanja.

Posle osam sati batinanja Zimrita je ležala u krevetu i nije se odazvala na nekoliko poziva Nikolića da im skuva kafu. U nekom trenutku je ipak došla do kuhinje i ponudila da ipak ona skuva kafu što je razbesnilo Nikolića. Nakon što se nije sklonila, kako joj je rekao, Nikolić je suprugu udario pesnicom u deo lica ispod desnog oka. Zimrita je od ovog udarca izgubila svest usljed izliva krvi u mozak i pala na tlo.

Sedam dana kasnije, 22. janura, Zimrita je preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Monstrum se branio ćutanjem
Nikolić se u Višem tužilaštvu u Podgorici branio ćutanjem dok je pred osnovnim tužiocem u Baru delimično priznao delo, ali umanjujući broj udaraca i vreme trajanja celog događaja.

On je ispričao da je 12 godina bio u braku sa Zimritom Nerdom i da su sa troje dece živeli u barskom naselju Sokolana.

Komšiji rekao da laže da je žena pala dok je on bio na poslu
Posle nekog vremena, Nikolić je Zimritu smestio u automobil i pozvao komšiju da Zimritu odvedu do bolnice. Ispred bolnice, komšiji je kazao da doktorima saopšti da je Zimrita pala i da je on na poslu.

Nikolić je ušao u prvi taksi i odvezao se do Podgorice odakle se drugim taksijem uputio prema Srbiji ali sa graničnog prelaza vraćen je u barsku stanicu policije.

Međutim, njegova odbrana je opovrgnuta, iskazom komšije koji je pred tužiocima ispričao da je tokom cele noći čuo svađu i tuču a što je potvrđeno brojem povreda u obdukcionom nalazu.

Nalazom i mišljenjem vještaka medicinske struke utvrđeno je da izliv krvi u mozak nije posledica pada na pločice već udarac pesnice u predio lica ispod desnog oka.

Nikolić je pred osnovnim tužiocem u Baru kazao i da je znao da mu je supruga u drugom mesecu trudnoće jer mu je tu vest saopštila dva dana pre ovog događaja.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala