Haos na snimanju “Zvezda Granda”: Mili i Đorđe David u ŽESTOKOM okršaju, došlo i do fizičkog SUKOBA?

Na snimanju emisije “Zvezde Granda” došlo je do sukoba između dva člana žirija. Naime, njih dvojica prvo su ušli u verbalnu raspravu zbog kandidata koji je nastupio na velikoj bini, a kako im se mišljenja nisu poklopila Đorđe David je krenuo da vređa Milija, koji je skočio na njega, ispričao je izvor sa lica mesta.

– Jedi g***a – vikao je David Miliju, posle čega je kompozitor, krenuo da ga udari pesnicom, ali je obezbeđenje sprečilo da dođe do većeg incidenta, kao i Saša Popović, koji je uleteo u gužvu da smiri strasti.

Kako prenosi Blic, kamere nisu snimile sukob dvojice mentora, pa se očekuje da u epizodi koja će tek biti emitovana gledaoci neće imati priliku da vide ovu scenu.

Povodom ovog nemilog događaja oglasila su se oba člana žirija, i istakla da su se sada strasti smirile.

Đorđe David, Foto: Printscreen/Youtube

– Nije se ništa bitno desilo i nije bilo ni naznaka fizičkog obračuna, ali mene niko ne može da vređa. Jeste došlo do verbalnog okršaja, ali ni pomislio nisam da fizički nasrnem -kazao je Mili.

– U “Grandu” niko nikoga ne sme da vređa, to nije dozvoljeno. Na kraju smo se pomirili – dodao je Mili.

– Povišene su emocije, visok je krug u kom se sada nalazimo kada su takmičari u pitanju, reagujemo emotivno, nekada se pređe granica u verbalnim razgovorima i od strane drugih i od strane mene i to je potpuno normalna stvar – počeo je Đorđe David, pa otkrio da li je istina da je došlo do pesničenja.

– To ne postoji, nije tačno da je Mili mene udario ili ja njega, obezbeđenju se možda učinilo da bi do toga moglo da dođe, pa zlu ne trebalo. Mi smo svesni gde se nalazimo i šta radimo, konflikti su normalna stvar, ovde se vrlo ozbiljno zalažemo za svoje kandidate i kada procenimo da se negde neka nepravda dogodila normalno da ćemo svi da reagujemo da zaštitimo svog kandidata, ali svi imamo različito poimanje pravde.