GROZNA scena RAZBESNELA putnike u BEOGRADSKOM autobusu: Baba se DRALA na SIROTO DETE iz PETNIH ŽILA, zacrvenela SE KO RAZJARENI BIK

Stravična scena iz beogradskog autobusa na liniji 88 je šokirala javnost. Snimak koji je objavljen na Instagramu brzo se proširio.

Naime, vidi se žena crvene kose, za koju se sumnja da je baba detetu koje sedi pored nje i ne prestaje da plače dok ga ona primorava da pije vodu koje dete najpre odbija, a kasnije traži.

– Linija 88, mislim da ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni kako treba. Svi iz autobusa su se drali na nju, a ona ni na koga nije obratila pažnju – glasila je poruka osobe koja je zahtevala da se snimak anonimno objavi.

– Ako ne budeš pio, j*baću ti majku. Usred autobusa ću da te polijem tom vodom. Je l’ me čuješ!? Nećeš? Kod mene ne može, hoćeš, nećeš, ćao – vikala je žena dok je dete sve glasnije ronilo suze:

– Mir! Dala sam ti, nisi hteo, mir, da te ne čujem – govorila je ona, a putnici od šoka nisu znali kako da reaguju.

Devojka koja je poslala snimak priznala je da su tek kasnije pojedini burno reagovali i zamerili ženi na takvom tretiranju deteta.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/