Građani snimili polne odnose STARCA i žene na ulici: Njegove godine ŠOKIRALE su policajce

Suluda priča stiže iz Indonezije. Prošle nedelje u gradu Magelang policija je privela starijeg muškarca zbog s*ksa na javnom mestu, ali kad su ga odveli u stanicu, sve je iznenadio svojom tvrdnjom da je nedavno napunio 120 godina, piše Dejli star.

Muškarca i njegovu partnerku u pohotnom zanosu snimili su šokirani građani i predali su video snimak policiji. Njima nije dugo trebalo da pronađu dedicu, čiji identitet nisu hteli da otkriju, već su ga nazvali samo kao gospodin J.

– Rekao nam je da ima 120 godina. Kasnije je rekao da ima više od 100 godina. Bio je zbunjen za vreme ispitivanja, nije znao gde se nalazi. Ne znamo ko mu je partnerka, ali prema zvaničnoj izjavi koju nam je dao ima 120 godina. Nakon ispitivanja pustili smo ga na slobodu. Istraga još traje, a gospodin J je i dalje glavni osumnjičeni – rekli su iz lokalne policije.

Snimak možete pogledati OVDE.

Čitava situacija odvila se ispred jedne lokalne zlatare. Partnerica dedice je navodno nekoliko decenija mlađa čistačica koja radi u šoping centru. Većina stanovnika ovog grada šokirana je scenama, ali društvene mreže pune su “pohvale” za dedicu.

– Svaka čast. U tim godinama! Ma i da nema 120, već preko 100, svejedno impresivno – stoji u komentarima ispod objave.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin